Az esküvőn állt bosszút a vőlegény: a menyasszony összefeküdt a sógorával

Forrás: shutterstock -
bosszú videó menyasszony megcsalás vőlegény
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Életük legszebb napja lehetett volna, helyette a násznép szeme láttára szembesült tettei következményével az a nő, aki leendő férjét annak testvérével csalta meg.

A menyasszony azt hitte, nem fog kiderülni a félrelépése, ám a vőlegény valahogy mégis tudomást szerzett az afférról. A férfi azonban egészen az esküvő napjáig nem rendezett jelenetet, hanem kieszelte, hogyan áll bosszút a nőn, akiről azt hitte, hogy ő lesz számára az igazi.

Illusztráció Forrás: shutterstock

A férfi az esküvő egy pontjára filmvetítést tervezett, de nem a beígért gyerekkori emlékek, hanem feleségének üzenetváltása jelent meg a vásznon. A chatelés mellett egy videót is lefuttatott, amin menyasszonya és sógora látható félreérthetetlen helyzetben – számolt be róla a Bors.

A lap szerint a férfi bosszúja megosztotta az embereket, egyesek szerint tökéletes megoldást választott, hiszen a násznép mellett a világ előtt is lejáratta a csalfa kedvesét, mások szerint értelmetlen tett volt, hiszen rengeteg pénzt elköltöttek arra az esküvőre, melynek válás lesz a vége.

A videót ide kattintva tudjátok megnézni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.