Gondoltad volna? Ide vezetett vasárnap este Kucsera Gábor útja





Most különösen ráfért egy kis lazítás!



Megosztás
Szerző: Doris
Létrehozva: 2023.02.07.
Módosítva: 2023.02.07.
Kucsera Gábor válás Tápai Szabina

Igencsak nagy port kavart a hír, miszerint tíz év után véget ért Tápai Szabina és Kucsera Gábor házassága. Szabina akkor azt mondta, bár a válási papírokat még nem adták be, három gyermekének apja már hónapokkal korábban elköltözött a családi házból.

Széthullott a házasságuk – Fotó: Tumbász Hédi

Rájöttek, hogy minden próbálkozás ellenére sincs közös jövőjük.

 

Mindketten félreléptek?

A hír annak ellenére sokakat megdöbbentett, hogy a két sztársportoló sosem tagadta, a házasságuk leginkább egy hullámvasúthoz hasonlít, és az sem kizárt, hogy csak a gyerekek miatt maradtak ennyi ideig együtt. A szakítás bejelentése óta ráadásul egy nagyobbacska lavina is elindult: sorra kerülnek elő azok a kommentelők, akik elméletileg tudnak Kucsera hűtlenségéről. A csontvázak mindenesetre sorra esnek ki a szekrényből. Azt is többen állítják, hogy a TV2 népszerű vetélkedőjének modell háziasszonya, Sydney van den Bosch volt a forróvérű kajakos egyik titkos párja, akivel a Farm VIP forgatása során melegedett össze.

 

Kucsi Fradi-meccsen lazított

A válófélben lévő apuka egyelőre nem szólalt meg a szakítással kapcsolatban, Szabina bejelentése óta hallgat. Ez egyébként szokása, hiszen akkor sem beszélt, amikor évekkel ezelőtt Sári Évivel ért véget a kapcsolata. Mindenesetre aggódnunk nem igazán kell érte, vasárnap este ugyanis hírt adott magáról. Nem máshonnan jelentkezett be, mint a Fradi–Újpest-mérkőzésről, ahol láthatóan remek volt a hangulat. Az egykori olimpikonnak ráadásul nagyon sok Fradi-szurkoló barátja van, így vélhetően remekül érezte magát a társaságban. Már csak azért is, mert kedvencei, a zöld-fehérek behúzták a rangadót, 3:1-re verték az Újpestet – írja a Ripost.

Kucsera örülhetett a zöld sasok sikerének – Fotó: Instagram

 

Szabinát egy kézissel hozták össze

Állítólag nemcsak Kucsera Gábor, hanem Szabina is ludas a történetben. Őt egy kézilabdázóval hozták össze a kommentelők, akinek a hírek szerint a kapcsolata is ráment az afférra, szóval a sztori meglehetősen szövevényes. Az viszont biztos, hogy Szabináék valóban sokáig küzdöttek a házasságukért, de van az a pont, hogy be kell ismerni: nincs értelme tovább harcolni.





 





Ezeket olvastad már?
Renée Zellweger 55 évesen Bridget Jones szerepében tér vissza

Renée Zellweger 55 évesen Bridget Jones szerepében tér vissza

„Nem volt elég, hogy földhöz vágtalak?” – egymásnak estek a Házasság első látásra férjei

„Nem volt elég, hogy földhöz vágtalak?” – egymásnak estek a Házasság első látásra férjei

Szenes Iván 100 éves lenne – lánya, Szenes Andrea: „Egyre jobban hiányzik”

Szenes Iván 100 éves lenne – lánya, Szenes Andrea: „Egyre jobban hiányzik”

Könnyek között távozott Harry herceg

Könnyek között távozott Harry herceg

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás