Ruhákat küldött a Tankcsapda Rúzsa Magdi babáinak - a rajongók kiakadtak a fotók láttán

Rúzsa Magdi babaruha baba fotók body család hármas ikrek Tankcsapda arc gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Három napja posztolta ki Rúzsa Magdi a fotókat azokról az egyedi készítésű Tankcsapda-bodykról, melyeket a rockzenekartól kaptak ajándékba hármasikrei. 

A képen a Tankcsapda-feliratos kis ruhákon kívül a babák is látszanak, de nem annyira, mint amennyire a rajongók ezt elvárták volna az énekesnőtől.

A követők jó része már a babák pufók kis lábacskáitól is elájul, de akadnak, akik nem értik, miért nem láthatják soha a kicsik arcát.

"Ugyan mi bajuk lenne,ha megmutatná őket... állandóan a lábukat mutatja vagy a babakocsit, én már nem is követem őt, ezt is csak véletlenül láttam meg" - írja egy kommentelő.

Azért van, aki megérti és támogatja, hogy Rúzsa Magdi meg akarja óvni ikreit a nyilvánosságtól, de többen nehezményezik, hogy folyton fej nélküli gyerekek képeit kell nézegetniük.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.