Kevin Federline közzétett egy videót arról, hogy üvöltözött Britney a fiaival

Kevin Federline Britney Spears gyermekelhelyezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Britney Spears és ex-férje, Kevin Federline nem kímélik egymást: folyamatosan megy az adok-kapok közöttük. Ezúttal Kevin egy kompromittáló videót tett közzé az énekesnőről, amelyen Britney közös fiaikkal kiabál.

Még múlt héten kezdődött az adok-kapok Britney és volt férje, Kevin között. Kiderült, hogy közös fiaik, Sean Preston és Jayden James hónapok óta nem találkoznak az anyjukkal. A fiúk édesapja most egy videót posztolt az Instagramjára arról, hogy évekkel ezelőtt hogy vitatkozott az énekesnő a fiúkkal. Azért tette ezt, hogy az emberek ne bántsák a fiúkat, és vegyék észre, hogy Britney tehet mindenről.

A közzétett videóban hallani, ahogy Britney tiszteletet követel a fiúktól, és többször is azt kiabálja, hogy „Elvesztettétek a rohadt eszeteket?

Kevint rengeteg kritika érte a videók posztolása miatt, többen ugyanis undorítónak tartják, hogy a fiúkat használja fegyvernek a saját harcában. Rengetegen pártolják Britneyt, aki sokak szerint csak úgy viselkedik, ahogy egy anya, ha visszabeszélnek a gyermekei.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.