Sorsfordító ez a mai nap! Erre készüljön az Oroszlán





Váratlan öröm aranyozza be az estét.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.11.29.
horoszkóp

2022. november 29.

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Talán nehezen indul a nap, nem várt akadályokkal kellhet szembenéznie. Terveket, ábrándokat sző a következő esztendőre. Bízhat magában, és már most érdemes megtenni a kezdő lépéseket!

Bika (04. 21. – 05. 20.)

A Vízöntő hold miatt nagyon jól teszi, ha kicsit többet mozog ma a friss levegőn. Testének, lelkének is szüksége lenne egy kis felfrissülésre. Ha másképp nem, legalább szellőztessen többet. Vagy kérje kölcsön a szomszéd kutyáját egy kis sétára.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Nagyon beszédes hangulatban van, még a szokottnál is többet kommunikál. Ezzel nem lenne semmi baj, de kifecseghet valamit, amit még nagyon nem kellene, vagy olyasvalakivel oszthatja meg terveit, akire nem tartozik. Erre figyeljen!

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Talán úgy érzi, a társa ma mindenben ellenkezik, semmiben sem tesz az ön kedvére. Mielőtt elmérgesedne a vita kettejük között, próbálja meg odafigyeléssel, finomlelkűséggel utána járni, mi a baj. Ön ennek nagy mestere!

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Boldog és elégedett lehet a mai napon. Örömmel tölti el a munkája is, és ráadásul valami nagyon jó várja az este. Egy tervezett, vagy véletlen találkozás hozhat örömöt az életébe. Sorsfordító lehet ez a nap.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Ma a szerelemben éppolyan sikeres lehet, mint a pénzügyekben. Az üzletemberek extrabevételre, a szerelmesek sok ölelésre, a gyerekek több csokoládéra számíthatnak. A mértéket mindenben ma önnek kell megtalálnia.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Valamilyen munkahelyet érintő dologban kell döntést hoznia. Ha képtelen a tisztánlátásra, kérje ki egy idősebb kollégája véleményét. Tanácsot kérni nem szégyen, és így a döntés következményeinek terhét is megoszthatja.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Szerencsére ma semmi olyan dolga nincs, ami elvonhatná a figyelmét attól, amit igazán fontosnak tart. Tulajdonképpen még a munkáját is érdekesnek fogja tartani, és abban is meglátja az igazi mélységet, mely életének értelmet ad.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

A párkapcsolatában és a baráti kapcsolataiban is csupa jóra számíthat. A munkahelyén ugyan lehetnek apró felhőcskék a viszonyokban, de azokat hamar eloszlatja napsugaras mosolyával. Ma mindenkire boldogságot sugároz lénye.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Az önt a közelmúltban ért kudarcra a külvilágban keresi a választ, leginkább a párját szeretné okolni érte. Pedig ön is tudja jól, hogy a hiba máshol van. És a kudarc sem igazi kudarc, csupán tévedés. Keressen új utakat! Ne adja fel!

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Ha lehet, legyen kevésbé ítélkező a mai napon munkatársaival, családtagjaival kapcsolatban. Különben még úgy járhat, hogy a végén saját magát is el kell ítélnie.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

A kitartása, a konoksága éppúgy lehet jó is, mint rossz. Sok múlik azon, mennyire képes mások igényeit is felfogni, és azt respektálni. Ön az az ember, aki a leginkább érzékeny lehet a környezetére. Kezdje magán a szolidaritást!





Ezeket olvastad már?
61 éve jelent meg először a TV Maci. Te emlékszel az összes régi ismerősre?

61 éve jelent meg először a TV Maci. Te emlékszel az összes régi ismerősre?

Hallottál már az ötödik betegségként is emlegetett lepkehimlőről? Ezért veszélyes!

Hallottál már az ötödik betegségként is emlegetett lepkehimlőről? Ezért veszélyes!

70 kecskével szeli át az országot a magyar pár – Ők a XXI. század magyar vándorai

70 kecskével szeli át az országot a magyar pár – Ők a XXI. század magyar vándorai

Egyes savlekötők durván megnövelhetik a migrén kockázatát – egy új tanulmány szerint

Egyes savlekötők durván megnövelhetik a migrén kockázatát – egy új tanulmány szerint

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás