Véget ért az RTL műsorvezetőjének kapcsolata: szakítottak kedvesével

Forrás: Polyák Attila - Origo -
Papp Gergő Pintér Petra RTL Pimasz úr szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú házasság után, két évvel ezelőtt ismerkedett össze fiatal szerelmével Papp Gergő. A Reggeli műsorvezetője szerette volna titokban tartani kapcsolatát, de fotói lebuktatták. Most ismét az Instagramról derült ki, már nincs együtt kedvesével.

Igaznak bizonyultak a pletykák, melyek egy ideje keringtek már a lapok hasábjain. Papp Gergő, vagyis Pimasz úr és kedvesének, Pintér Petrának a kapcsolata zátronyra futhatott és a szakítás mellett döntöttek. Erről árulkodik, hogy eltűntek a közös fotóik, sőt az énekesnő egy másik férfi oldalán látható saját Instagram-oldalán – vette észre a Bors.

Petra az Insta-posztjai alapján a King Cat Rhythm nevű rockabilly együttes egyik tagjával alkot egy párt. A szakítás okait sem ő, sem Papp Gergő nem részletezte közösségi médiás felületein.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.