Voltak előjelei Bruce Willis demenciájának, de a családja nem vette komolyan

Forrás: AFP/2018 Getty Images/Rich Fury -
Bruce Willis előjel család demencia
Tallulah Willis, Bruce Willis és Demi Moore 29 éves lánya a Vogue magazinba írt egy cikket, amiben édesapja betegségéről is vall.

Tallulah azt írta, sejtették, hogy valami nincs rendben az apjukkal, de nem vették komolyan a jeleket. Először az tűnt fel nekik, hogy nem válaszol a kérdésekre, de ezt megmagyarázták azzal, hogy károsodott a hallása a Die Hard-filmek forgatása alatt. Aztán Tallulah egy idő után tévesen azt hitte, hogy az apja nem akar vele beszélgetni.

Tallulah Willis és Bruce Willis Forrás: AFP/2018 Getty Images/Rich Fury

"Apámnak két gyereke született a mostohaanyámtól, azt hittem, irántam már nem érdeklődik. Bár távol állt az igazságtól, úgy éreztem, hogy nem vagyok elég szép az anyámnak, és nem vagyok elég érdekes az apámnak" - írta cikkében. Hozzátette, inkább nem is vett tudomást apja állapotáról, ő is túl beteg volt ahhoz, hogy kezelni tudja a helyzetet. Majd egy esküvőn, az örömapa beszéde alatt jött rá arra, hogy Bruce Willis sosem fog az ő esküvőjén köszöntőt mondani.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.