RETRO RÁDIÓ

Angelina Jolie már előre fél attól, amikor Brad Pitt bemutatja a gyerekeknek Ratajkowskit





Bár Angelina Jolie tisztában van azokkal a pletykákkal, hogy Brad Pitt Emily Ratajkowskival randevúzna, de számára ez nem különösebben „nagy ügy”.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.10.02.
Újabb sztárpár?

A sztárpár 2016-ban vált el, azóta abban sem tudtak megállapodni, milyen arányban vesznek részt gyerekeik nevelésében, és még szó sem esett a közös vagyon felosztásáról. De perek tucatjait indítják egymás ellen, szóval úgy tűnik, a civakodásnak soha nem lesz vége.

Ebben a helyzetben, hogy hat éve minden rendezetlen, hogy még mindig nem világos, vajon a színész verte vagy sem volt feleségét, Angelina miért is foglalkozna azzal, Pitt kivel is randevúzik. Márpedig a közösségi médiát ellepték a hírek, hogy az 58 éves sztár a 31 éves modellnek csapja a szelet. A hölgy frissen vált el a férjétől, Sebastian Beartől, akiről kiderült, hogy megcsalta a szépséget.

Emily Ratajkowsyt hamarosan bemutatja szerelme a gyerekeinek? Fotó: Wikipedia

Pitt és Ratajkowski bimbózó románca csupán annyiban érinti Jolie-t, amennyiben ez kihat a közös gyerekeikre. Egy, a színész volt feleségéhez közel álló forrás elmondta: Jolie egyelőre csupán attól a pillanattól tart, amikor Pitt bemutatná gyerekeinek a modellt. A színésznőnek azonban jelenleg kisebb gondja is nagyobb annál, hogy volt férje szerelmi ügyeivel foglalkozzon, hiszen a közelmúltban az árvíz sújtotta Pakisztánba utazott, hogy felhívja a figyelmet az országban bekövetkezett katasztrófára és támogatásáról biztosította az elnyomás alatt élő iráni nőket is.





Ezeket olvastad már?
Mindenki Curtisre irigykedik: nem akárkivel sikerült közös képet csinálnia

Mindenki Curtisre irigykedik: nem akárkivel sikerült közös képet csinálnia

Hoppá: Palvin Barbi nekivetkőzött, özönlenek a kommentek

Hoppá: Palvin Barbi nekivetkőzött, özönlenek a kommentek

Megműtötték a TV2 dögös énekesét

Megműtötték a TV2 dögös énekesét

Itt a friss lista, ők a világ leggazdagabbjai

Itt a friss lista, ők a világ leggazdagabbjai

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás