RETRO RÁDIÓ

Meglepő fotó készült az éjszakában Szabó Zsófiról, mit szól ehhez Tusup?





A műsorvezető nem szakadt el teljesen a vehemens természetű úszóedzőtől.



Megosztás
Szerző: Doris
Létrehozva: 2023.03.25.
szabó zsófi shane tusup tetoválás

Megdöbbentő dolgot vett észre a Ripost Szabó Zsófi új fotóján, ami egy csütörtök esti gálán készült. A műsorvezető karján bizony még mindig ott díszeleg az a szerelmi zálogként értelmezhető tetoválás, amit annak idején Shane Tusuppal csináltatott. Mint ismert, Zsófi és a vehemens természetű úszóedző kapcsolata tündérmesébe illően indult, romantikus monacói lánykéréssel fűszerezve, ám végül viharos és roppant fájdalmas szakítás lett belőle tavaly májusban.

Fotó: Bors/Szabolcs László

 

Nehéz időszakon ment keresztül

Zsófi sokáig mélyen hallgatott az őt ért traumáról, így kevesen, csak a hozzá igazán közel állók tudhatták, mi történt pontosan a két híresség között, és mi játszódhat le a csinos tévés lelkében.

Az első megindító interjúját egy havonta megjelenő női magazinnak adta. Szavaiból kiderült, hogy rendkívül nehéz időszakon ment keresztül, amiből kifelé gyakorlatilag semmit sem mutathatott.

„A magánéletem szempontjából nagyon nehéz volt ez az elmúlt időszak, mert kifelé már évek óta nem mutattam, ha nehézségekbe ütköztem. A közösségi média csak egy része az életemnek, amit megmutatok, hiszen életem legfontosabb szerepét, hogy milyen anya vagyok, azt csak a közeli hozzátartozóim látják. Az elmúlt években emojikkal kommunikáltam. Sokszor megírtam egy-egy hosszú posztot, akár gyereknevelés, anyaság, párkapcsolat, akár karrier témában, vagy éppen a világ történéseivel kapcsolatban, de aztán inkább töröltem. Tudatosan fogom vissza minden megnyilvánulásomat, nem szeretnék pluszfelhajtást. Az eljegyzés felbontása kapcsán is például szívesen kiírtam volna, hogy igen, mosolygok a képen, jól nézek ki, de nem vagyok jól”

– vallotta akkor őszintén a műsorvezető.

Fotó: Bors/Szabolcs László 

 

Shane bezárta őt egy szobába

A szakításhoz az is hozzátartozik, hogy úgy tudni, egy alakalommal annyira eldurvult a veszekedés Zsófi és Shane között, hogy a sportember nemes egyszerűséggel bezárta kedvesét egy szobába. Zsófi pedig az édesanyját hívta segítségül, aki a helyszínre is sietett. Noha Shane igyekezett visszakedveskedni magát a kapcsolatba, Zsófi azt már lezárta, így nem volt visszaút. Mindezek fényében valóban módfelett meglepő, hogy a szív alakot formáló, két gémkapcsot ábrázoló tetkó Zsófi testén, holott korábban, amikor a néhai Berki Krisztiánnal szakított, azonnal eltávolíttatta a közös motívumot. Vajon most miért döntött úgy, hogy továbbra is a bőrén akarja viselni annak a férfinak az emlékét, akivel gyakorlatilag egy bántalmazó kapcsolatban élt? 

Aki eleinte lehozta neki a csillagokat, majd szabályosan bezárta őt egy szobába?

 

Kockázatos a közös tetoválás

Azt szinte kizártnak tartjuk, hogy anyagi okok miatt nem távolíttatta el a szerelmi szimbólumot, bár az igaz, hogy egy tetoválás eltávolítása kissé borsos és elég macerás is. Kisebb utánajárás után tudható, hogy egy kisebb méretű motívum eltávolítása alkalmanként 10 ezer forint, és legalább 8-10 alkalommal kell számolni. Mégsem gondoljuk, hogy Zsófi ezért nem szedette le a szerelmi zálogot. De akkor vajon miért nem? – teszi fel a kérdést a Ripost.

Nos, ez egyelőre költői kérdés, az viszont bizonyos, hogy nagyon sok sztárpár járt már pórul azzal, hogy meggondolatlanul, hősszerelmesen ült a tetoválószékbe. Például Debreczeni Zita is, aki egykor Majka barátnője volt, és annyira elsöprőnek érezte a szerelmüket, hogy magára varratott egy P betűt, Majka keresztnevének a kezdőbetűjét. Mint később kiderült, kár volt, de vélhetően Kulcsár Edina és Csuti is megbánta már a közös tetkót.





 





Ezeket olvastad már?
Megműtötték a TV2 dögös énekesét

Megműtötték a TV2 dögös énekesét

Itt a friss lista, ők a világ leggazdagabbjai

Itt a friss lista, ők a világ leggazdagabbjai

A Next Top Model Hungary versenyzője döntést hozott: Az volt a taktikám, hogy nem fogom elolvasni a kommenteket

A Next Top Model Hungary versenyzője döntést hozott: Az volt a taktikám, hogy nem fogom elolvasni a kommenteket

Katalin hercegné mindig is Diana útját járta, videón a bizonyíték

Katalin hercegné mindig is Diana útját járta, videón a bizonyíték

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás