Amber Heard vallomása: Megragadott a hajamnál fogva, felrántott a kanapéról





Újabb fordulópontjához érkezett az Amber Heard és Johnny Depp pere. Durva részleteket árult el a színésznő az esküdtszéknek.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.05.18.
esküdtszék

A Johnny Depp és Amber Heard rágalmazási per újabb fordulópontjához ért. Vallomása során Amber harmadjára ült az esküdtszék elé, ahol az eddigi egyik legsúlyosabb bántalmazásról számolt be, ahova már a rendőrséget is kihívták a párra. A történet idején a házaspár már egy hónapja nem látta egymást, így egész nyugodt volt kettejük között a viszony.

Amber Heard vallomásai alkalmával gyakran hevesen mutogatva szemlélteti a történteket (Photo by Steve Helber / POOL / AFP)

Johnny akkoriban veszítette el az édesanyját, így megkérte Ambert, hogy találkozzanak, aki azzal a feltétellel, hogy nem este találkoznak, belement. Állítása szerint akkori férje részegen jelent meg a színésznőnél, de kezdetben nyugodtan zajlott a beszélgetés, addig a pontig, amikor Johnny felhozta az ágyában talált emberi ürülék történetét. Visszaemlékezés alapján a színész ekkor úgy gondolta, hogy Amber egyik barátja heccelésből csinált az ágyra.

„A házasságunk véget ért, és a szemünk láttára omlott szét, egy hónapja nem láttuk egymást, az anyukája pedig éppen elhunyt. Nem hittem el, hogy a szarról akar beszélni” – mondta Amber, aki a történtek után felhívta az említett barátot.

A színésző nem bírta ki könnyek nélkül (Photo by Jim LO SCALZO / POOL / AFP)

„Amber, menj ki a házból”

„Ez csak feldühítette Johnnyt. Még idegesebb lett, fogta a telefont, és ordibálni kezdett az iO-val” – árulta el a színésznő, aki hangsúlyozta, hogy Depp végig csúnyán beszélt. A veszekedés végén Depp felállt és elindult, de Amber felvette a telefont és elnézést kért a jelenet miatt, amire a barát a telefon másik oldalán kijelentette, hogy Amber nincs biztonságban.

„Amber, menj ki a házból. Most menj ki a házból, nem vagy biztonságban. Menj ki abból a házból” – mondta a bíróságnak a nő, aki ekkor kiemelte, hogy ez felhúzhatta Johnnyt, mert visszafordult. Lerohant a lépcsőn, kikapta a telefont a nő kezéből és ordítani kezdett sértő dolgokat.

Amber Heard hevesen artikulálva emlékszik vissza minden részletre (Photo by Steve Helber / POOL / AFP)

„Akarod most azonnal nőmet, akarja a fenét, de tessék, vedd el, megkaphatod.„ Ezzel a lendülettel arcon dobott. A kezeim közé tettem a fejem, és azonnal sírni kezdtem. Azt mondtam: „Megütöttél a telefonnal. Johnny, megütöttél. Csak ültem a kanapén. Még reagálni sem volt időm. Nem is volt időm feltenni a kezemet sem. Még mindig törökülésben ültem a zoknimmal a kanapén” – emlékezett vissza a színésznő, majd hangsúlyozta, hogy Depp ezután gúnyolni kezdte, majd újra megütötte.

„Ez a nehéz gyűrűs kéz a koponyám tetején landolt, megragadott a hajamnál fogva, felrántott a kanapéról” – részletezte a történteket Amber. Emlékei szerint ekkor Depp megpróbálta széthúzni a bőrt a nő arcán, közben azt hajtogatva, hogy „hadd lássam, mennyire bántottalak”. Ekkor ismét megrántotta a felesége haját, hátra húzva azt.

Még a rendőrséget is kihívták Amber Heard szerint Johnny Depp miatt (Photo by Jim LO SCALZO / POOL / AFP)

„Emlékszem, ahogy gúnyolódik rajtam, miközben körberángat a szobában” – hangzott el a tárgyaláson. Ezek hallatán a szomszéd, Amber egyik barátja átment megnézni a párt, illetve, hogy megvédje a nőt. Johnny Depp két testőre is besietett a házba a hangok hallatán. A vallomás alapján Johnny törni-zúzni kezdett, miközben továbbra is üvöltött.

A rendőrség

A nő körülbelül egy órával az incidens után tudta meg, hogy valaki kihívta a rendőrséget az erőszak miatt. Ekkor már úton voltak az otthona felé, de a színésznő bepánikolt. Félt, hogy mi lesz, ha a rendőrök ilyen szétzúzott állapotban találják a lakást. Felhívta a szerződéseit intéző ügyvédjét, aki egy a családon belüli erőszakra szakosodott ügyvédhez fordította a nőt. Állítólag ennek az ügyvédnek a tanácsára döntött úgy Amber, hogy azon a ponton még nem kíván együttműködni a rendőrséggel.

„Meg akartam védeni Johnnyt. Nem akartam, hogy letartóztassák, vagy bajba keveredjen. Nem akartam, hogy a világ tudomást szerezzen erről” – mondta a színésznő, akinek a csapata ezek után a sérüléseiről mutatott be fotókat.





Ezeket olvastad már?
„Felnőtt" – megmutatta kész nővé cseperedett lányát Demcsák Zsuzsa

„Felnőtt" – megmutatta kész nővé cseperedett lányát Demcsák Zsuzsa

Renée Zellweger 55 évesen Bridget Jones szerepében tér vissza

Renée Zellweger 55 évesen Bridget Jones szerepében tér vissza

„Nem volt elég, hogy földhöz vágtalak?” – egymásnak estek a Házasság első látásra férjei

„Nem volt elég, hogy földhöz vágtalak?” – egymásnak estek a Házasság első látásra férjei

Szenes Iván 100 éves lenne – lánya, Szenes Andrea: „Egyre jobban hiányzik”

Szenes Iván 100 éves lenne – lánya, Szenes Andrea: „Egyre jobban hiányzik”

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás