"Horváth Grétával ne baszakodjon senki!" - teljesen megváltozott a csinos influenszer

Forrás: TV2 -
Horváth Gréta önértékelés inzulinrezisztencia testképzavar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori televíziós személyiség élete év elején fenekestül felfordult, ugyanis véget ért a házassága. Sokáig tartott, mire újraépítette önmagát, ám most boldogabb, mint valaha. Ezt nemcsak új szerelmének, hanem saját kitartásának is köszönheti.

Horváth Gréta és Meggyes Dávid szakításáról cikkezett a bulvársajtó az év első hónapjaiban. Miközben az influenszer exférje hamar felvállalta új kapcsolatát, Grétára csak később mosolygott rá a szerelem. Talán a korábbi rossz tapasztalatok miatt nem mutatja meg szíve új választottját, és nem akarja kitenni a férfit a nemtelen támadásoknak. Gréta kisfia viszont már találkozott a netes tartalomkészítő új párjával.

A csinos influenszer egyik legújabb posztjában nosztalgiázott kicsit, ám nem a szép dolgokra, hanem a nehézségekre emlékezett vissza. Grétát ugyanis nagyon sokat szekálták a gimnázumban és ő maga is sokat sanyargatta a testét, aminek egy komoly betegség lett az eredménye.

– írja Instagram-posztjában.

"Mindig van egy mondat amit magamban mondok ha erőre van szükségem. Nagyképűnek fog tűnni de nekem segít »Horváth Grétával ne baszakodjon senki!« Rengeteg bántást kaptam a testemre. Arra vonatkozóan miért híztam meg, mi lett velem."

– zárja bejegyzését Gréta, aki utolsó mondatával arra kéri követőit, hogy ha problémájuk van, - legyen az egészségügyi vagy mentális -, mindenképp forduljanak orvoshoz, mert az egészségnél nincs fontosabb.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.