Kiderült: ilyen kapcsolat van Berki Mazsi és Kovács Dániel Richárd között

Forrás: Instagram/Berki Renáta -
özvegy Berki Mazsi Nádai Anikó Kovács Dániel Richárd kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokakat felháborított, hogy Berki Mazsi három hónappal férje halála után egy másik férfi oldalán jelent meg Zalatnay Sarolta és DR BRS közös dalának bemutatóján. Egy közeli ismerős tiszta vizet öntött a pohárba, és elmondta, milyen kapcsolatban áll egymással Mazsi és partnere.

A tegnapi napon bombaként robbant a hír, hogy Berki Krisztián özvegyét egy másik férfi oldalán kapták lencsevégre. A kommentszekciókban azonnal elindultak a találgatások, hogy vajon milyen kapcsolatban áll egymással Mazsi és Nádai Anikó exe, Kovács Dániel.

berki mazsi Forrás: Instagram/Berki Renáta

A kommentelők nem kímélték Mazsit, úgy gondolják, még korai, hogy más férfival fotózzák, sokan pedig megkérdőjelezték, hogy gyászol-e egyáltalán. Egy közeli ismerős azonban elmondta a Blikknek, hogy mi az igazság:

"Mazsi nagyon hálás minden olyan embernek, aki együttérez vele és segíti ebben a nehéz időszakban. Dániel is közéjük tartozik, jó barátja és támasza. Mazsi még nem nyitott a férfiak közeledésére, de a megértő szavakat és a segítő kezet elfogadja. Szerintem nincs abban kivetnivaló, hogy nem akart egyedül üldögélni egy partin" - mondta az ismerős.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.