Borulhat a bili: 20 éves lánnyal hozták össze Kucsera Gábort





Kucsera Gábor nem lehet nyugodt, mióta felesége bejelentette a válást.



Megosztás
Szerző: Angie
Létrehozva: 2023.02.03.
Kucsera Gábor válás Tápai Szabina

Bármikor előkerülhetnek olyan hölgyek, akiknek valaha közük volt az olimpikon kajakoshoz. Csütörtökön szó szerint robbant a hír, hogy 10 év után elválik Kucsera Gábor és Tápai Szabina.

Fotó: Czerkl Gábor

A bejelentés után pedig lassan előkerülnek a csontvázak is a szekrényből. Tápai Szabina az egyik magazinnak elmondta, többször is hullámvölgybe került a kapcsolatuk és azt sem tagadta, volt megcsalás a házasságuk alatt. Azt már korábban is tudni lehetett, hogy első gyermekük, Beni születése után is válni akartak, de akkor a közelgő ünnepekre való tekintettel végül otthon maradt a kajakos. Ugyan otthon maradt, de egy kommentelő szerint mással töltötte az éjszakákat. A Bors TikTok videója alatt ugyanis megjelent egy figyelemfelkeltő hozzászólás, amiben egy hölgy azt állítja, akkoriban Kucsera az ő barátnőjével csalta Tápai Szabinát.

Egy barátnőmmel is megcsalta, amikor még a kisfia kétéves volt. Ez körülbelül nyolc évvel ezelőtt történt. Húszéves gyönyörű naiv lány, akinek nem volt veszíteni valója. Nem értettem egyet, de a Kucsi kezdeményezett. Nem szabad ítélkezni, ha az etalon híresség fel akarna szedni tízből, kilenc nő bele menne

– olvasható a bejegyzésben. 

Nem kizárt, sőt egyre valószínűbb, hogy elindult a lavina és hamarosan a kommenteken túl előkerülnek olyan hölgyek is, akik némi figyelemért szívesen beszélnek majd az olimpikonnal töltött légyottokról.

Nem egy megcsalás volt

A család egyik barátja a minap a Borsnak elárulta: nem egy félrelépésről volt itt szó. Már az esküvő előtt is állt a bál, Kucsi sosem volt a hűség mintaképe – árulta el a neve elhallgatását kérő barát. 

"Pedig szerette Szabinát, de egyszerűen vannak olyan típusok, akik nem bírnak a vérükkel. Persze voltak időszakok, amikor meg bírt lenni otthon, de ez a kapcsolatuk elején is állandó gondot okozott, hogy Kucsi szeret és tud is élni, amibe a bulizás is beletartozott. Szabina pedig állandóan hívogatta, alig, hogy becsukta lakásuk ajtaját maga mögött. Aztán ahogy Beni nagyobb lett, Gábor sokat változott, sokat volt kisfiával, ő is maradt otthon vele. Aztán jött a második gyermekük, egyre kevesebb idejük maradt egymásra, ki-kicsapongott Kucsi. Nem mentség, de igyekezett mindig nagyon diszkrét lenni, mert ez nem Szabina ellen volt, nem akarta megbántani." mondta a család ismerőse.





 





Ezeket olvastad már?
Várkonyi András elárulta, hogyan készülnek az aranylakodalomra

Várkonyi András elárulta, hogyan készülnek az aranylakodalomra

Nem akármilyen bevonulást tervez az esküvőre Somhegyi Krisztián

Nem akármilyen bevonulást tervez az esküvőre Somhegyi Krisztián

Állatok sokasága pusztult el a divatért: börtönbüntetésre ítélték a dívát

Állatok sokasága pusztult el a divatért: börtönbüntetésre ítélték a dívát

Rejtélyes betegség kínozza Baranyi Lászlót: „Nem tudják, hogy mi a bajom”

Rejtélyes betegség kínozza Baranyi Lászlót: „Nem tudják, hogy mi a bajom”

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás