Létrehozva: 2023.06.01.

Ennek a három csillagjegynek sorsszerű fordulatot hoz ma az Oroszlánba lépő Vénusz

Mozgalmas időszaknak ígérkezik a következő négy hónapban. A Vénusz hatalmas energiákkal segít ennek a három csillagjegynek.

Szuper időszakot ígér három csillagjegynek a június 5-én Oroszlánba lépő Vénusz. Pár hónapig változtat, rendez, de örömben, vidámságban és erős pozitív energiákban fürdet. Te közöttük vagy?

Venus,Sign,,Planet,Venus,Symbol,â,Blue,Symbol
Fotó: Allexxandar / Shutterstock

Bika

Nagyon nagy igényed lesz a szépségre, a Vénusz az otthon területére világít most rá. Kapcsolódj olyan emberekkel, akiket már régóta nem kerestél fel és fontosak számodra. Lehet ez egy távoli nagynéni, vagy egy gyermekkori barát. Sok kellemes beszélgetés, tiszta családias hangulat és az otthon melegének oly rég tapasztalt ölelése vár rád. Élvezd ki. Egy kis nyugalom most nagyon jól jön számodra. Használd ki a nyarat, és fordítsd figyelmet a lakásodra. Jó alkalom ez egy felújításra, vagy lakberendezési ötleteid megvalósítására. Szépítsd a környezeted. Belső változásokat is hozhat ez az időszak. Vizsgáld meg édesapáddal való viszonyodat, bátran nézz rá, ehhez segítséget is kérhetsz szakemberektől. Vagy vegyél részt egy önismereti csoportban. Meglesz az egész időszaknak az eredménye. Megújulhatsz, mire beköszönt az ősz, szinte teljesen kicserélődhetsz.

 

Oroszlán

A Vénusz beköltözik a jegyedbe, és marad is egy pár hónapig. Feltör benned a figyelemre való igényed. Szeretet iránti vágyad pedig úgy elégítheted ki, ha te magad is szeretetet adsz másoknak. Ha párkapcsolatban élsz, itt az ideje, hogy nagyobb figyelmet szentelj a partnerednek, hidd el, nagyon hálás lesz érte. Erotikában is különleges élményeid lehetnek. Ne szórd szét az energiáid más embereknek, akik érdemtelenül használják azt fel. Ez nagy változás számodra, hiszen a vágyad az, hogy mindig a középpontban tetszelegj és ha lehetséges, sok ember figyelmében fürödhess. Az önbecsülés és önmegvalósítás ideje is elérkezett, fordulj befelé, és tegyél rendet magadban, valamint a házad környékén. Gondold végig erősségeidet és azt a területet, amiben szeretnél fejlődni, változni. Tegyél magadért! Eljön a változás,hiszen a Vénusz fénye most téged ragyogtat.

 

Mérleg

Baráti kapcsolataidra vet fényt a Vénusz. Söpörd ki azokat az embereket az életedből, akik csak lehúznak, és inkább olyan barátokkal tarts kapcsolatot, akikkel mindig is mélyebben kötődtél. Az isjön el az idő, hogy egy távolabbi ismerősödhöz kerülj közelebb. Az embernek nem sok az igaz, hű emberi kapcsolata. Lehet, hogy a kellemes együtt töltött idő új energiákat szabadít fel benned, új, gyümölcsözőnek tűnő ötletek merülnek fel gondolataidban. A vénuszi energia romantikát is hozhat, de nem ez a jellemző erre az időszakra, amíg a Vénusz ezen a területen munkálkodik. Esetedben inkább a közösségi, csapatenergiákat mozgatja. Tehát most egy jó munkaköri hangulat állhat elő. Bátran mutasd ki a Mérleg jegyben rejlő szeretetet, gondoskodást, kedvességet. Elhozza neked a Vénusz a kapcsolataidban a minőségi változást.

 

 

 

Venus,Sign,,Planet,Venus,Symbol,â,Blue,Symbol
Fotó: Allexxandar / Shutterstock

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Így lett Magyar Péterből udvari bolond

origo.hu

Brüsszel bejelentette: készüljünk a háborúra!

borsonline.hu

Gyászol a magyar TV2: súlyos halálhír rendítette meg ma a sztárokat

life.hu

Láthatatlan trükkök: így tudják elviselni a sztárok az extra magas sarkú cipőket

magyarnemzet.hu

Tragédia: váratlanul elhunyt párját gyászolja a klasszis teniszező

origo.hu

Imádja a luxust és dicsekszik pénzével a Magyar Péter mögött álló vállalkozó - videó

she.life.hu

A felfázás mögött több van, mint gondolnád ( hirdetés)

ripost.hu

Jó hír a nyugdíjasoknak: újabb kedvezmény érkezik

life.hu

Kommunikálj nyíltan és őszintén: ne hagyd, hogy emiatt tönkremenjen a párkapcsolatod (hirdetés)

magyarnemzet.hu

Ma lenne nyolcvanéves minden idők egyik legnépszerűbb magyar énekese

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Sorsfordító lesz a tavasz, ezekre a csillagjegyekre nagy lehetőség vár

EZO

Nem tudsz aludni? Segít a hold-légzés, te is kipróbálhatod

EZO

Asztrológiai újév: erre a három csillagjegyre vár hatalmas változás szerdától

EZO

Hamarosan jegyet vált a Mars, ezeknek a jegyeknek nagy örömöt tartogat

EZO

Megsúgták az égiek, 3 csillagjegy végre készen áll egy kapcsolatra!

EZO

Felfedték a titkot, ezt jelentik valójában a rémálmok

EZO

Különleges őrangyal vigyáz rád szerdáig: most eljöhet a várva várt megújulás

EZO

Gyűlölnek mindhalálig: ez a 3 csillagjegy képtelen megbocsájtani