Heti horoszkóp: ennek a csillagjegynek izgalmas napjai lesznek





Az Ikrek számára ez a pár nap tökéletes alkalom arra, hogy új barátságokat kössön, a Bakot pedig váratlan vendégek lepik meg.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.03.25.
horoszkóp heti horoszkóp változás

Kos
III. 21.–IV. 20.
A terveid legalább felét el kell majd halasztanod ezen a héten, hiába érzed úgy, hogy soha nem látott munkakedv ég benned. A karriered miatt több mindenről elfeledkezel, vagy nem veszed észre, ami körülötted történik, pedig fontos lenne. Kezd el tervezni a hétvégédet is, hiszen van egy merész vágyad, aminek most jött el az ideje. Csak bátran!

Bika  
IV. 21.–V. 20. 
A nyugalom és a gondolkodás napjai következnek számodra. A munkahelyeden különösen nagyra értékelik a munkamorálodat és a megbízhatóságodat, ami váratlan karrierlehetőségekhez vezethet. A személyes kapcsolataidban itt az ideje, hogy újragondold a fontossági sorrendet és a vágyaidat. Egy nagyobb beszélgetés segít megerősíteni a kapcsolatodat a szeretteiddel és a partnereddel.  

Ikrek 
V. 21.–VI. 21.
Izgalmas hétre számíthatsz, tele új társadalmi és szakmai fejlődési lehetőségekkel. Az alkalmazkodóképességed és a gyors kommunikációd átsegít a nehézségeken és az ötleteid megvalósításában. A magánéletben számos érdekes esemény és találkozás vár rád, amelyek új, akár romantikus kalandok előtt ajtót nyithatnak, vagy elmélyíthetik a már meglévő kapcsolatodat.  

Rák 
VI. 22.–VII. 22.
Az érzékenységed segít abban, hogy ismét javuljanak a kapcsolataid pár távolabbi emberrel, illetve a közelebbi családtagjaiddal is meg tudod oldani a nézeteltéréseket. Előfordulhatnak olyan kihívások a szakmai életedben, amelyek leküzdése sok türelmet és kitartást igényel, de ez számodra nem jelent gondot. Ne felejts el időt szánni önmagadra is!

Oroszlán 
VII. 23.–VIII. 23.
Kevés időd marad ezekben a napokban saját magadra, ugyanis egy valódi vészhelyzet vár a munkahelyeden, amitől a rád jellemző profizmussal szabadulsz majd meg. Esténként pedig egy nehéz helyzetbe került hozzátartozón segítesz. A hétvégéhez közeledve minden elsimul, így hangolódhatsz a pihenésre. Az aktív élet segít a lelki és testi gyógyulásban.

Szűz
VIII. 24.–IX. 23.
Olyan dolgokat tudsz meg magadról a héten, amelyek még téged is meglepnek, ugyanis egy rosszakaród olyan hazugságáradatot indít el rólad, amelytől csak kapkodod a fejedet. Eldöntheted, hogy hasonló, piszkos módszerekkel küzdesz meg vele, vagy hű maradsz a saját erkölcsi normáidhoz. A csillagok azt üzenik: nem lesz könnyű dolgod, de hosszú távon az igazság győz.

Mérleg
IX. 24.–X. 23.
A tavasz beköszöntével úgy érzed: szerelmet akarsz, romantikát és végtelen figyelmet, kalandokat, éppen ezért magad is tenni akarsz az ügy érdekében. A héten mindent megteszel, hogy a külsődet némileg rendezettebbé tedd, és óriási elhatározással dobod be magad újra a sportolásba, illetve a kalóriák számolgatásába. Semmi kirívó nem vár, így nyugodtan magaddal lehetsz.  

Skorpió
X. 24.–XI. 22.
Komoly nézeteltéréseket hoz a családtagjaiddal ez a hét, és magad is meglepődsz majd, hogy milyen kis apróság okoz majd viszályt és zűrzavart nálatok. Ha nagyon belelendültök a vitákba, akár a közösen tervezett kiruccanás is füstbe mehet. Talán jobb, ha a hétvégét a barátaiddal, ismerőseiddel töltöd, akik új lendületet adhatnak az elkövetkezendő hétköznapoknak.

Nyilas 
XI. 23.–XII. 21. 
Feljebb kerülsz a ranglétrán, ám arra vigyázz, hogy légy kissé visszafogottabb, ugyanis hajlamos vagy arra, hogy ilyen helyzetben uralkodni kezdj a rangban alattad lévőkön. Ha nem figyelsz az arany középútra, az emberek elfordulnak tőled. Otthon viszont mindenki kéréseit hajlandó vagy teljesíteni, ugyanis tudod: így esélyed lehet arra, hogy elmenj szórakozni.

Bak
XII. 22.–I. 20.
Végtelenül hosszúnak tűnik majd ez a hét neked, ugyanis a munkahelyeden nemcsak a saját feladataidat kell teljesítened, hanem egy távollévő kollégád ügyeit is. Esténként hiába próbálnak rávenni a családtagjaid az aktív kikapcsolódásra, kategorikusan nemet mondasz. A következő napok kedvenc „menedéke” a kényelmes kanapéd lesz a televízió előtt. Hétvégén hívatlan vendégek érkeznek.

Vízöntő
I. 21.–II. 19. 
Minden vitás kérdésnél hangosan akarod majd kifejezni az elégedetlenségedet. Sok mindenből eleged lesz, például a családi életedből, és abból is, ahogyan a kollégáid értékelik a szakmai eredményeidet. Úgy érzed, minden csak nyűg a számodra és a gondokkal egyedül maradtál. Ha szeretnél jobb hangulatot, akkor ez csak rajtad múlik, pontosabban a hozzáállásodon. Ne rontsd el a romantikus hétvégédet.

Halak
II. 20.–III. 20.
Sikeresen oldasz meg egy összetett, pénzügyekkel kapcsolatos kérdést. A személyes ügyeidben változó sikerek várnak. Sokat gondolsz valakire, mert úgy érzed, egy ponton viszonozta a vonzalmadat, így a közeljövőben közelebb kerülhetsz hozzá. A dolgok azonban nem mennek tovább ennél, így más utakat kell keresned, hogy megszabadulj a magánytól. Félelemből ne keresd a régi kapcsolataidat!
 





 





Ezeket olvastad már?
Te kipróbálnád az okoskonnektort? Így irányíthatod vele az életedet is

Te kipróbálnád az okoskonnektort? Így irányíthatod vele az életedet is

Elixírünk, a méz – ínycsiklandó ételek a folyékony arannyal

Elixírünk, a méz – ínycsiklandó ételek a folyékony arannyal

Érdekes nap a mai: különös hatások érik ezeket a csillagjegyeket

Érdekes nap a mai: különös hatások érik ezeket a csillagjegyeket

Fehér foltot látott az édesanya a fia szemében – Sokkolta a diagnózis

Fehér foltot látott az édesanya a fia szemében – Sokkolta a diagnózis

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás