A halálba lökte jótevőjét a magyar férfi - az ágytakaró alatt találták meg másnap

gyilkosság Árok tragédia jótevő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az idős férfi olyan súlyos fejsérüléseket szenvedett az esés következtében, hogy már nem tudták megmenteni az életét.

A Pest megyei rendőrök elfogták azt a 46 éves dömösdi férfit, aki a gyanú szerint az árokba lökte 82 éves jótevőjét, majd a sorsára hagyta.

Az idős férfi május 14-én reggel az egyik szomszédjával beszélgetett az utcán, amikor 46 éves befogadottja kiment a házból. Valami érthetetlen mondatot mondott a nyugdíjasnak, aki erre azt válaszolta, hogy "hagyjál békén". Erre válaszként a férfi meglökte a nyugdíjast, aki beleesett a bebetonozott árokba. A betonnak nekiütődve olyan súlyos fejsérülést szenvedett, hogy már nem tudták megmenteni az életét.

Fotó: Csudai Sándor - Origo

A 46 éves K. Levente ezután eltűnt. Miután mindenhol keresték, végül másnap, az idős férfi házában, az ágytakaró alatt találták meg a rendőrök - írja a police.hu.

K. Levente a kihallgatáson azt állította, jótevője az utcai beszélgetés közben hirtelen elvágódott, és így esett az árokba. Azt hitte, hogy a nyugdíjas csupán rosszul lett, de mivel sokkot kapott és megijedt, elszaladt.

A gyanúsított ellen halált okozó testi sértés megalapozott gyanúja miatt folyik eljárás a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztályán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.