Létrehozva: 2022.09.27.

A királynő próbálta fegyelmezni Meghant, de nem járt sikerrel

Az eddigieknél is részletesebb információk szivárogtak ki arról, hogy milyen is volt Meghan, amíg Angliában éltek.

Szinte napra pontosan egyszerre két leleplező könyv is megjelenik a brit királyi családról, és nem meglepő módon mindkettő főszereplője Meghan Markle, valamint az elképesztő egója. Az egyik könyvet a The Times szerkesztője, míg a másikat a Vanity Fairé írta, és teljesen más forrásokkal dolgoztak, de a végeredmény mégis nagyjából ugyanaz: Meghan elviselhetetlenül viselkedett, és a királynő folyamatosan próbálta visszafogni Harry szíve választottját.

Duke and Duchess of Sussex statement
Fotó: Northfoto

Ahogy arról a Ripost is beszámolt, az egyik szerző szerint Meghan a brit Beyoncé akart lenni azzal, hogy beházasodik a királyi családba. Persze ezt nem úgy kell érteni, hogy énekesnői ambíciói voltak, csak pont akkora szórakoztatóipari hatalomra vágyott, mint a popdíva, aki a világ legbefolyásosabb színesbőrű nője. Többször emlegette, hogy fizetés járna neki azért, mert a korona nevében eseményeken vesz részt. Sőt, már az első pillanattól kezdve eltervezte, hogy ő nem fog beilleszkedni a több száz éves tradíciókkal bíró családba, ugyanis tudta, hogy ha a palota szabályai szerint él, akkor csak egy lesz a sorban. Viszont, ha falakba ütközik az ötletei miatt, akkor játszhatja az áldozatot a közvélemény előtt. Ehhez a narratívához pedig tartotta is magát onnantól kezdve, hogy Harry megkérte a kezét.

Ezért viselkedett a személyzettel is úgy, mintha nem is emberek lennének, hanem alacsonyabb szintű életformák. Az alkalmazottak egy része fel is mondott, hogy megszabaduljon tőle, de a kitartók is többször panaszt tettek a sussexi hercegi pár viselkedése miatt. II. Erzsébethez is eljutottak ezek a panaszok, és Harryvel el is beszélgetett, de a herceg a nagymamájával is közölte, hogy "Meghan megkapja, amit Meghan akar". Az uralkodó egy alkalommal magát Meghant is rendre intette, amikor a hercegi esküvő előtti menükóstoláson az egykori színésznő megalázta a szakácsot. A királynő közölte Meghannal, hogy ebben a családban nem szokás így beszélni és viselkedni az emberekkel. Ám ez Meghan fejében csak egy újabb esemény volt, ami az ő elnyomását bizonyítja. A személyzet legkitartóbb tagjai egymás között a Sussexi Túlélők Klubjának nevezték magukat.

Fotó: Northfoto

II. Erzsébet emellett arra is megkérte Meghant, hogy rendezze a viszonyát az apjával, Thomasszal, illetve javasolta Harrynek, hogy ismerje meg személyesen is leendő apósát az esküvő előtt. Ám ennek a kérésnek is ellenállt a hercegi pár, csupán telefonon voltak hajlandók kommunikálni az egykori filmessel, bár a lagzira legalább meghívták. A királynő az egyik könyv szerzője szerint azt is szóvá tette, hogy Meghan miért tetőtől talpig fehérben állt oltár elé, hiszen elvált asszonyként már nem illendő az ártatlanságot jelképező színben újraházasodni. Követendő példaként Camillát hozta fel, aki ezüstszínű ruhában mondta ki a boldogító igent Károly hercegnek.

A nemrég elhunyt uralkodónál akkor telt be a pohár Meghan miatt, amikor előálltak a Megxit ötletével. Harryék ugyanis több verziót a család vezető tagjai elé tártak a jövőbeli terveikről. Mindegyikben az volt a közös, hogy nagyjából semmit nem akarnak csinálni, amit a palota előír nekik, de havi juttatást elvártak a semmiért. II. Erzsébet azonban közölte, hogy csak a dolgozó családtagoknak jár a kincstárból bármi. Ezért felajánlotta Harryéknek, hogy maradjanak aktív tagok, de szabadon választhatják meg, hogy milyen intézményekkel működnek együtt, illetve évente lesz egy-két szabad hónapjuk is, amikor azt csinálnak, amit csak akarnak. Ez nem felelt meg a sussexieknek, a többi pedig már történelem. Persze meglepő is lett volna, ha elfogadják az alkut, hiszen ekkor már rég megállapodtak Oprah-val, hogy interjút adnak neki. 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Itt van Oroszország váratlan katonai lépése

origo.hu

Magyar Péter ámokfutása börtönben érhet véget

borsonline.hu

Itt az újabb sokk: Katalin hercegné után újabb közönségkedvenc híresség jelentette be, hogy rákkal küzd

ripost.hu

Egy ország kapott szívéhez a gyásztól: elhunyt a népszerű műsorvezető

vg.hu

Brutális baleset Baltimore-ban: több kilométeres híd omlott össze – videó

origo.hu

Németország döbbenetes háborús bejelentése, minden megváltozik

travelo.hu

Ezeket a magyarországi kegyhelyeket látnod kell

ripost.hu

Elhagyta az országot, Cipruson hunyt el minden idők egyik legjobb magyar csatára

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

„Tíz százalék esélyt adtak Petinek a túlélésre” - köhögött, majd mindkét lábát amputálni kellett

ripost.hu

A síron túlról üzent Diana, ez jelenti Károly uralkodásának végét

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

FÜLES

Külföldön folytathatja a Fekete Vonat sztárja

FÜLES

Friss hírek érkeztek a börtönben lévő Papaszitáról!

FÜLES

Aurelio visszament az exéhez? Kiderült az igazság!

FÜLES

Kulcsár Edina közel 700 ezerért kapott ékszereket a férjétől

FÜLES

Megtörte a csendet Kamilla királyné: ezt árulta el a rákbeteg Katalinnal kapcsolatban

FÜLES

„Mi bajotok van?” — MC Hawer kiakadt a Házasság első látásra bombázóira

FÜLES

Elszólta magát Iszak Eszter? Csutiék hármasban érkeztek!

FÜLES

Minden kérdésre választ adott a palota: így van jelenleg a rákkezelés alatt álló Katalin