Két év hallgatás után megszólalt Fekete Dávid: osztályvezetőként dolgozik a házi őrizetéből

Forrás: Fekete Dávid/Instagram -
Fekete Dávid munka csalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fekete Dávid két éve nem nyilatkozott, de most megszólalt. Az is kiderült, hogy már munkát is talált.

A megasztár egykori énekese, Fekete Dávid élete fenekestül felfordult. 2021-ben tartóztatták le csalás miatt, azóta a felesége is elvált tőle.

"Mintha a halál és az élet között így félúton lennél. Ugye senki nem tud rólad, én se tudok szinte senkiről. Amikor egyedül voltam hatvan napig, hát, azt az érzést nem kívánom senkinek. Tényleg senkihez nem tudsz szólni. Egyedül vagy, hat négyzetméter, megszűnt az a pörgős világ, megszűnt az, amiben eddig voltál, és ott vagy magad, ez nagyon erős, igen" - árulta el a Fókusznak Fekete Dávid, aki a börtönben főleg a teológiával foglalkozott.

Fekete Dávid munkát talált Forrás: Fekete Dávid/Instagram

Dávid elmondta, a válóperes tárgyalásán tudta meg, hogy az egyik gyereke megsérült. "Ha jól tudom, a tetőtéri ablakból kizuhant és 4 napig intenzíven volt. Azt az érzést, amikor ott ezt meghallottam..." Az egykori énekest 14 hónap után engedték ki a börtönből, jelenleg házi őrizetben van. Ikrei legtöbbször vele töltik a hétvégét.

Elárulta, munkát is talált. "Köszönöm a két cégnek, akiknél dolgozhatok marketingosztály-vezetőként. Ezt home office-ban teszem, heti 4 napot és 1 napot a héten pedig el tudok menni Dunaújvárosba, ahol fizikailag is ott tudok lenni."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.