Holtan találták a Telkiben eltűnt húszéves fiút: "Feltehetően önkezével vetett véget az életének"

Forrás: Shutterstock -
holtan találták eltűnés öngyilkosság tragédia Telki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Múlt csütörtökön veszett nyoma a húszéves Botondnak, akit nagy erőkkel kezdett keresni a rendőrség és az édesanyja felhívására összeállt önkéntes csapat. A fiatalt végül megtalálták, de már nem tudtak rajta segíteni.

A Telkiben eltűnt húszéves fiú holttestét szombaton délután találták meg az erdészek. Botondot végül az I. kerületi tűzoltók vitték ki az erdőből, majd a helyszínelés után elszállították a holttestet.

– idézte a Ripost a keresésben segítő csapat Facebook-bejegyzését.

Botond tragédiája megrázta a környékbelieket és a fiú ismerőseit. Az egyik kommentelő szerint oda kellene figyelni az intő jelekre, mert az ehhez hasonló tragédiákat és az öngyilkosságokat akár meg is lehetne akadályozni.

Illusztráció Forrás: Shutterstock

A Ripost kiemeli, hogy a "Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság tavaly szeptemberben figyelmeztetett, hogy a szakemberek szerint az elmúlt két évben a középiskolás korosztály mentális egészsége nagyon aggasztó állapotba került", az iskolapszichológusok, családsegítő központok és gyermekpszichiátriák pedig kapacitáshiánnyal küzdenek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.