Szétköltözött Marics Peti és Tóth Andi: a féltékenység miatt érhet véget a fiatalok kapcsolata

Forrás: Tóth Andi Instagram -
Sztárban sztár Marics Peti pletyka szakítás Tóth Andi
Nem egészen egy éve, tavaly nyáron derült ki, hogy egy párt alkot Tóth Andi és Marics Peti. A két fiatal énekes vélhetően a 2022-es Sztárban Sztár során került közel egymáshoz és azóta szinte elválaszthatatlanok voltak. Nemrég új, közös ingatlanba költöztek, de az idillnek vége lehet.

Egyre több pletyka kel szárnyra, hogy a szakítás közelébe került a fiatal pár. A héten már felröppentek olyan hírek, miszerint összeveszett egymással Andi és Peti, sőt a Sztárban Sztár egyik stábtagja korábban azt nyilatkozta a Blikknek, hogy "eléggé fagyos köztük a hangulat". Ezt most újabb források is megerősítették.

Forrás: Tóth Andi Instagram

A Blikk információi szerint Marics Peti elköltözött az Andival közösen bérelt ingatlanból, a szakításközeli állapot legfőbb oka pedig a féltékenység lehet. A pár egyik ismerőse úgy nyilatkozott, hogy a visszavonulását nemrég bejelentő énekesnő nagyon ragaszkodó típus, Peti viszont szeretne valamit megőrizni a szabadságából ebben a kapcsolatban.

– idézi a lap az egyik ismerőst, aki azt is elárulta, hogy Peti a közös kutyát is otthagyta Andinál. A portál kitér arra is, hogy a válságba jutott kapcsolat a TV2-n belül kvázi nyílt titok, és a pár egy ideje már nem is együtt érkezik a Sztárban Sztár vasárnap esti forgatására.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.