RETRO RÁDIÓ

„Pár nap és fiam születik!” – Freddie felhőtlen boldogságáról mesélt





Egészen a nyolcadik hónapig sikerült titokban tartania Fehérvári Gábor Alf­rédnak, hogy hamarosan kétszeres édesapa lesz. Az énekes a Borsnak nyilatkozott kisfia érkezéséről, sőt saját családi albumuk fotóiba is betekintést engedett.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.05.17.
örömhír

Nagy örömhírt osztott meg Fehérvári Gábor Alfréd a Bors olvasóival: hamarosan bővül a családjuk! Még nincs másfél éves az énekes első gyermeke, a kis Léna, de máris jön a kistesó. Freddie-éknél érthető módon nagy az izgalom ezekben a napokban, hiszen Dóri már a 38. héten is túl van.

Az én hihetetlen, fantasztikus feleségem, aki nagyon jól bírta a terhességét, bizony mindenórás már! Bármelyik pillanatban jöhet a kisfiunk – újságolta a Borsnak elsőként Freddie.

A várakozással teli időszak emlékéül saját családi albumukba egy fotósorozatot is készítettek, amelyet megosztottak lapunkkal.

A harmóniát sugárzó képeken még Dóri pocakjában van hamarosan születendő gyermekük, akit Ármin Farkasnak szeretnének keresztelni. Azért választották ezt a két nevet, mert mindkettőbe beleszerettek, ám valószínűleg inkább az Ármint fogják használni a mindennapokban.

Apás szülést szeretnének

Az elmúlt évek pandémiás időszakai ellenére Freddie szerencsésnek mondja magát, mert az első gyermeke, Léna születésénél is ott lehetett.

Természetesen most is nagyon szeretnék bent lenni a szülőszobán és ha lehet, a köldökzsinórt is én vágnám el – mondta a Borsnak a híresség, aki úgy érzi, hogy támogató jelenlétével fog tudni segíteni Dórinak a vajúdás közben. Léna természetes úton született, a páros bízik abban, hogy ez Árminnal kapcsolatosan is megadatik.

A feleségem annyira fittül végigcsinálta az elmúlt hónapokat az örökmozgó babánk mellett, hogy le a kalappal előtte! Dóri második terhességét is olyannyira jól bírta, hogy csak a 37. hét után kezdte érezni, estére azért kimerül egy kicsit – mesélte Fehérvári Gábor Alfréd, aki hozzátette, hogy saját családi mintáit veszi alapul akkor, amikor neveli lányát, s úgy tervezi, hogy Ármin is hasonlóan, sok odaadással és egyetértésben cseperedik majd.

Hippi család vagyunk

Freddie fontosnak tartja a családi mintákat, ugyanakkor a nevelésben kissé liberális példákat is követnek.

Mi egy hippi család vagyunk egyébként, azaz nálunk nyugodtan dagonyázhatnak a sárban a gyerekek, mert nem az a fontos, hogy körülöttünk minden élére legyen állítva, inkább még több minőségi időt töltsünk együtt – mesélte Freddie, akinél már az első gyerkőc esetében kiderült, hogy szülőként egyikük sem tartja magát szigorúnak, ám van, hogy a türelem egyszer elfogy.

Következetes nevelés

Szerintem most kell körvonalazni a szabályokat, mikor máskor? Nem telefonozik vagy kapcsolgatja a tévét például. Az ő korában nem mindig számít, amit a szülők mondanak neki, de ilyenkor mi kitartóan elmagyarázzuk azt, hogy mit miért nem szabad, és reméljük, ez előbb-utóbb beérik majd. Nekem előbb elfogy a türelmem, bevallom – mesélte el bizalmasan az énekes, és azt is hozzáfűzte, hogy megfogadta: szeretne következetesen nevelni, a hangját pedig csak akkor emelné fel, ha tényleg muszáj, azt is csak annak érdekében, hogy a dolognak foganatja is legyen.

Árminnál azonban egyelőre a fegyelmezés helyett a szeretetteljes, nyugodt családi környezet lesz a legfontosabb. Éppen ezért Alfréd az elkövetkezendő időszakban szeretne visszavenni a tempóból, ami lehet, hogy nehezére esik, de szeretne a pici mellett is annyi időt tölteni, amennyire anno Léna mellett lehetősége volt.

Freddie és Dóri már összecsomagolt bőrönddel várják, hogy meginduljon a szülés.





Ezeket olvastad már?
Bódi Sylvi intim fotói forróbbak, mint nyáron a beton

Bódi Sylvi intim fotói forróbbak, mint nyáron a beton

Megható: Tóth Gabi összebújós fotókkal és szívszorító üzenettel lepte meg az országot

Megható: Tóth Gabi összebújós fotókkal és szívszorító üzenettel lepte meg az országot

„Az idegenek már jó ideje itt vannak, figyelnek minket” – megfagyott a levegő a stúdióban az Oscar-díjas színésznő kijelentésétől

„Az idegenek már jó ideje itt vannak, figyelnek minket” – megfagyott a levegő a stúdióban az Oscar-díjas színésznő kijelentésétől

Nem titok többé: Kovács Lázár elárulta a tökéletes húsvéti sonka receptjét - videó

Nem titok többé: Kovács Lázár elárulta a tökéletes húsvéti sonka receptjét - videó

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás