RETRO RÁDIÓ

A Bika jegy szülötte legyen ma is magabiztos, minden célját elérheti





Eddig is arról voltál híres, hogy amit kitűztél magad elé célul, abból jottányit nem eresztettél, és meneteltél felé rendületlenül. Ebben most is nagyon jó vagy. Azért nézz néha szét magad körül: el ne menj valami nagyon fontos mellett!



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.07.06.
horoszkóp

Kos (03. 21.–04. 20.)

Nehéz helyzetbe kerülhetett, amire nem volt igazán felkészülve. A nehézséget csak egy módon kerülheti ki: ha elébe megy. Ha önkéntesen vesz magára terhet, vagy belevág valamilyen nagyobb lélegzetű munkába, jóra fordíthatja a rosszat.

Bika (04. 21.–05. 20.)

Eddig is arról volt híres, hogy amit kitűzött maga elé célul, abból jottányit nem ereszt, és menetel felé rendületlenül. Ebben most is nagyon jó. Azért nézzen néha szét maga körül: el ne menjen valami nagyon fontos mellett!

Ikrek (05. 21.–06. 21.)

Szeretne végre önálló döntéseket hozni az életében. Valamilyen esemény indítja el önben az érzést, hogy végre változtasson, hogy lépéseket tegyen ez irányba. Ha bátran elszánja magát, és kezébe veszi az ügyet, többet nyer, mint amit veszít.

Rák (06. 22.–07. 22.)

A Hold és a Jupiter szembenállása miatt ma kissé feszült lehet: vágyik a megszokottra, a biztonságosra, az ismerősre, de a kalandosra, az újra, a meglepőre is! Ha szingli, ma egy különleges személyt sodorhat az útjába az élet.

Oroszlán (07. 23.–08. 22.)

A magabiztossága jót tesz, de vigyázzon, mert az erős páncél, amit visel, legalább annyira gát, mint védelem. Gátja az alkalmazkodásnak, az érzékenységnek. Vegye észre a jeleket! Hallja meg a pozitív, a szerető hangokat is!

Szűz (08. 23.–09. 22.)

Több kedvességgel és belátással kellene közelednie a párjához. És paradox módon ugyanakkor több kritikával is. Mert ugyan nincs mindenben igaza, és szüksége van az ön iránymutatására, de csak ha jó szívvel teszi.

Mérleg (09. 23.–10. 22.)

A Hold és a Jupiter szembenállása miatt ma több szórakozásra vágyik. Ez teljesen rendben van, remélhetőleg épp a szabadságát tölti, és gond nélkül megélheti ezt a vágyát. Ellenkező esetben azért óvatosan, ne essen túlzásokba, ha holnap munkába kell mennie!

Skorpió (10. 23.–11. 22.)

Érdekesen alakul a napja. Egy információ előbb eljut önhöz, mint másokhoz, és el kell döntenie, mihez is kezd vele. Megosztja, vagy megtartja magának? Ennek később még nagy jelentősége lesz. Döntsön helyesen!

Nyilas (11. 23.–12. 21.)

Igazán szerencsés napja lehet. Egy régi vágya érik be mostanra. Türelme meghozza gyümölcsét: legyen az szerelem, gyermekáldás, vagy új munkahely, most végre önre találhat. Persze csak akkor, ha továbbra is tesz érte.

Bak (12. 22.–01. 20.)

Egy különleges kapcsolat kezdete lehet a mai nap az ön számára. Valaki felbukkan a szingli Bak életében. Már régóta várta, de talán már maga sem hitt benne igazán. Hát most itt is van, teljes valójában.

Vízöntő (01. 21.–02. 18.)

A lelkében túlságosan megragadnak bizonyos problémák. Minél fiatalabb, annál több lehetősége és oka van a magyarázatok keresésére. Beszéljen a barátaival! Ma értékes gondolatai, felismerései lesznek az önismeret terén.

Halak (02. 19.–03. 20.)

Új, eddig ismeretlen helyzetbe kerül. De csak akkor lehet úrrá a nehézségeken, ha komolyan veszi, és valóban küldetésnek fogja fel, amit tennie kell. Most valódi elhivatottságot kell éreznie.





Ezeket olvastad már?
Így ettek ők! Ezek voltak a magyar írók kedvencei

Így ettek ők! Ezek voltak a magyar írók kedvencei

Olyan kozmikus együttállás következik, amire több mint 80 éve nem volt példa: kártyavárként dőlhet össze az, amit eddig felépítettünk

Olyan kozmikus együttállás következik, amire több mint 80 éve nem volt példa: kártyavárként dőlhet össze az, amit eddig felépítettünk

40 napig csak narancslén élt a nő: ez történt a testével – Videó

40 napig csak narancslén élt a nő: ez történt a testével – Videó

Meglepő akadályokat görget az élet néhány csillagjegy elé ma

Meglepő akadályokat görget az élet néhány csillagjegy elé ma

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás