Létrehozva: 2023.04.01.

"Meghan Markle elborzadva jött rá, hogy Harry csak milliókat ér, nem milliárdokat"

Meghan elkeseredett, amikor rájött, hogy bár Harry herceg gazdag, de nem multimilliárdos.

Meghan Markle sussexi hercegnő teljesen megdöbbent, amikor megtudta, hogy Harry herceg nem milliárdos – állította egy királyi író. Harry herceg korántsem szegény – amikor betöltötte 30. életévét, mintegy 10 millió fontot örökölt néhai édesanyja, Diana hercegnő hagyatékából.

Harry herceg és Meghan
Fotó: AFP

A királyi író, Tom Quinn azonban a Daily Starnak elmondta, Meghan Markle „elborzadva” fedezte fel, hogy Harry "csak" milliókat ér, nem milliárdokat. 

Quinn új könyvében tucatnyi királyi bennfentessel készített interjút, és egyedülálló perspektívát nyert a királyi család következő generációjának magánéletéről. Tom azt mondja, hogy Harry sok mindent feladott Meghannel való új életéért.

Mielőtt 2018-ban hozzáment Harryhez, Meghan a becslések szerint körülbelül 2 millió dollárt (1,6 millió GBP) keresett színészi karrierjével, ennek nagy részét a Briliáns elmék című jogi drámában játszott hét évados szerepléséből. A legfrissebb jelentések összesített vagyonukat 60 millió dollár (49 millió font) körülire teszik. A párnak azonban nagyon drága életstílusa van, és már nem kap pénzt a királyi családtól. És az elsődleges értékük, a hírnevük nem tart örökké.

„Nagyon nehéz lesz Meghannak és Harrynek továbbra is a média rivaldafényében állni, mert eddig azért voltak érdekesek, mert az áldozati bárányt játszották. Amikor a panaszkodás, hogy hogyan bántak velük, végül megszűnik – ami biztosan hamarosan megtörténik, mert ugyanaz a régi történet és már senki nem kíváncsi rájuk –, mit kínálnak majd?" - tette fel a kérdést az író.

Quinn azt is hozzátette, hogy Harrynek előbb-utóbb hiányozni fog a családi élete, a megszokottság és a régi barátok.

„Biztos vagyok benne, hogy az amerikai élet újszerűsége el fog múlni” – mondta Tom. „Különösen ez elkerülhetetlen, amikor Meghan iránti szenvedélye végül lehűl, ahogyan az lenni szokott. VIII. Eduárd és Mrs Simpson egyáltalán nem jöttek ki jól az első tíz év után, főként azért, mert Eduárd unatkozott, és megdöbbentette, hogy annak ellenére, hogy elhagyta az Egyesült Királyságot, nem ajánlottak neki fontos állást. Harry is ugyanaz. Most még Meghan magával viszi ide-oda, de hamarosan vágyódni fog a vidéki élet, a régi arisztokrata barátok és a nyugalom után."

Jelenleg Sussex hercege és hercegnője számos nagy horderejű ügyhöz kötődik, de Tom nincs meggyőződve arról, hogy ez tartós lesz: „Úgy tűnik, nem látják, hogy az emberek az alapján ítélnek meg, amit teszel, mint az alapján, amit mondasz. Tehát nem aggódhatnak a klímaváltozás miatt, majd magánrepülőgéppel körberepülhetik a világot. Nem mondhatják, hogy aggódnak a világ szegénysége miatt, majd panaszkodnak saját szegénységük miatt – Meghan láthatóan elborzadt, amikor rájött, hogy Harry milliókat ér, nem pedig milliárdokat. 

Meghan kóros igénye, hogy híres legyen, mindig útjában áll majd a jót tenni vágyának, és Harry egyre inkább az a kis senki lesz, aki örökké kísérteties árnyékként sétál néhány lépéssel a felesége mögött”.

És hogy miért is működik még Harry és Meghan házassága?

"Harry tartalékként… nem kapott szerepet az életben; az egész neveltetése olyan férfit hozott létre, aki kevés érdeklődési körrel rendelkezik, intellektuális képességek, meggyőződések és szenvedélyek nélkül. Harry Meghanból meríti az erejét. Szilárdsága, magabiztossága és lendülete olyan biztonságot nyújt Harrynek, ahogyan korábban soha nem érezte magát biztonságban, tehát ebben az értelemben ő nagyon is az anyja, aki soha nem volt."

Tom hozzátette: „Az anyafigura iránti igényét abból a tényből lehet megítélni, hogy annak érdekében, hogy megszerezze, és maga mellett tartsa Meghant, feladta az Eton-idők összes gőgös barátját, valamint a vadászó, lövöldözős horgász tweedy világát az apjával”.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Magából kikelve, ordítva osztotta ki az új férjét a TV2 sztárja - videó

origo.hu

Meghallgatta tanúként Varga Juditot az ügyészség

borsonline.hu

Sokan csak most tudták meg és alig hiszik el, mit jelent valójában a WC kifejezés

magyarnemzet.hu

Futótűzként terjed az interneten Kunhalmi Ágnes vicces beszólása

mindmegette.hu

Muskátli kiültetése a tél után: ha így csinálod, nyáron ontani fogja a virágokat

mandiner.hu

Varga Judit közeli ismerőse: A Partizánban hallott robotikus hangnemet korábban csak otthon csillogtatta meg Magyar Péter

origo.hu

Hajdú Péter: Felkavart a beszélgetés Varga Judittal

travelo.hu

Íme, a hazai 10 legolcsóbb termálfürdő, ahol elfogadható árakkal várnak

ripost.hu

Ezzel vége, 4 csillagjegynek szünetre van szüksége, de azonnal!

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

Minden nap szenvedés, gyógyíthatatlan beteg a gyönyörű színésznő

ripost.hu

Örömhírt jelentett be Tóth Vera, Tóth Gabi elsők közt gratulált

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

FÜLES

Külföldön folytathatja a Fekete Vonat sztárja

FÜLES

Friss hírek érkeztek a börtönben lévő Papaszitáról!

FÜLES

Aurelio visszament az exéhez? Kiderült az igazság!

FÜLES

Kulcsár Edina közel 700 ezerért kapott ékszereket a férjétől

FÜLES

Megtörte a csendet Kamilla királyné: ezt árulta el a rákbeteg Katalinnal kapcsolatban

FÜLES

„Mi bajotok van?” — MC Hawer kiakadt a Házasság első látásra bombázóira

FÜLES

Elszólta magát Iszak Eszter? Csutiék hármasban érkeztek!

FÜLES

Minden kérdésre választ adott a palota: így van jelenleg a rákkezelés alatt álló Katalin