EZO

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.03.28.

4 csillagjegy, akiknek óriási fordulatot ígér a húsvéti hosszú hétvége

Érkezik a húsvéti hosszú hétvége, pozitív fordulatokat ígérnek a bolygók. Ideje lazítani és elfogadni a változást. Kik a szerencsés csillagjegyek?

Érkezik a húsvét, a hosszú hétvége, nemcsak az időjárás lesz várhatóan kedvező, hanem az égiek is támogatnak. Ennek a 4 csillagjegynek változást indítanak be az energiák. Egy kis pozitív fordulat nagyon jól jöhet! 

Happy,Easter,Holiday,In,Italian,Card,,Easter,Eggs,As,The
Fotó: Roman_studio

Bika

A héten történt konfliktusok, és a péntek délelőtti feszültségek után a hétvége már nagyon jó dolgokkal kecsegtet. Az egymásnak feszülő energiák szertefoszlanak, változik körülötted minden. Nem is lesz más dolgod utána, csak add át magad az ünnepeknek, élvezd ki a családdal vagy barátokkal együtt töltendő időszakot, hiszen lenyugodnak a kedélyek. Terítsd meg szépen az asztalt, éld meg a kreativitásod és a szépérzéked. Beleadhatsz egy kis luxust is most ebbe az ünnepbe. Tölts egy kis időt a szabadban is, valószínű az időjárás is támogatni fog. A finom húsvéti sonka és a desszertek mellet, egy kis kirándulásra is áldozz az idődből. Hidd el megéri! 

Rák

Az ünnepek előtti napok nagyon feszültté tettek, legszívesebben szabadságra mentél volna.  Időzített bomba működött benned. Rengeteg kapkodás, őrületes szituációk vettek körül. De az ünnepre szuper fényszögek jönnek, ettől nagyon jó hangulatba kerülhetsz. Végre felsóhajthatsz, elengedhetsz mindent, leteheted egy kicsit a lantot, és a családdal töltheted az idődet. Nem vagy egyedül, jól jön a segítség is, nem kell belefeszülj már a teendőkbe. Könnyedén megy majd minden, csak engedd át a gyeplőt. Nem kell egyedül tartanod. Az is benne van a pakliban, hogy elutazol lazítani ebben a pár napban. Engedd át magad az örömöknek.

Oroszlán

Nagy készülődéssel töltötted a heted, várod a vendégeket. Az életed más területeken egy kicsit lassabban mozdult az elmúlt időszakban. Péntek estétől viszont kedvező energiák érkeznek, a tüzes jegyben járó bolygók garantáltan vidámságot, szenvedélyt hoznak el neked. Élvezd ki a hosszú hétvégét, mindenre legyen időd, amit szeretnél. Egy kis családi mókára, és áldott ünneplésre, de ne feledkezz meg a pihenésről és a kikapcsolódásról sem. Mindenképpen lendületbe jön az életed. Várd ki a végét, milyen nagy hatással lesznek ezek a napok az egész hónapodra nézve. Rengeteg pozitív élmény várhat rád most.

Halak

Az elmúlt időszakban extra kiadásaid lehettek, ha a kedved emiatt nem az igazi. De a hétvége neked is változásokat hoz, és szerencsés napokat ígérnek az égiek. Figyelj kicsit a húsvéti kiadásokra, de ez nem akadályoz meg abban hogy nagyon kellemes napokat élj meg. A kedved teljesen megváltozik, ezáltal szinte bármi történik, örömmel tölt el. Jó időszakot indít el a hosszú hétvége, de éld meg előbb az ünnepek adta pillanatokat, jó lesz a családdal együtt tölteni egy pár napot. 

 

 

 

 

 

 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Grandiózus, 270 méteres mélység felett átívelő híd, a nevadai Hoover-gát mellett

origo.hu

Ördög Nóra hivatalosan is bejelentette: Vége

mandiner.hu

Egyre több a kérdőjel Liverpoolban a megtaposott Szoboszlai körül

life.hu

Ritka fotót osztott meg Salma Hayek: ünnepli az esküvőjét, amire úgy kellett elrángatni

magyarnemzet.hu

Orbán Viktor Baba a házban címmel tett fel új TikTok videót

origo.hu

Meghan Markle súlyos dolgot tett III. Károly királlyal

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Romantika a levegőben, erre a 3 csillagjegyekre tavasszal rátalál a szerelem

EZO

4 csillagjegy, akikre április végén nagy harc vár! Érdemes készülniük

EZO

Ekkor nézz az égre: különleges együttállást láthatsz, mely gyökeresen megváltoztatja a szerelmi életed

EZO

Megsúgták az égiek, a pénz miatt nem stresszel ez a 3 csillagjegy!

EZO

Őrült tavaszi szerelem: 3 csillagjegyre most igazi boldogság vár

EZO

Ez a 3 csillagjegy érzi a jövőt, te köztük vagy?

EZO

Akik nem ismernek félelmet: ez a 3 csillagjegy a legbátrabb mind közül

EZO

Elképesztően gondolkozik magáról 3 csillagjegy, ők nem kérnek bocsánatot