Népszerű testépítőt vett feleségül a meggyilkolt soroksári futónő özvegye

Forrás: Shutterstock -
Kardos Lajos házasság soroksári futónő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kilenc évvel a felfoghatatlan tragédia után újra megházasodott a brutálisan kivégzett soroksári futónő volt férje, Kardos Lajos.

A 36 éves Kardosné Gyurik Krisztinát 2013. szeptember 25-én futás közben verte, erőszakolta és fojtotta meg támadója, R. Szilveszter, aki jelenleg életfogytiglani börtönbüntetését tölti.

Özvegye, Lajos hosszan gyászolta a különös kegyetlenséggel meggyilkolt nőt, ám majdnem egy évtizeddel a szörnyűség után rátalált az igaz szerelem.

Új választottja is a sport szerelmese: ő nem más, mint Sebestyén Ágnes (50) Európa-bajnok testépítő (aki nem azonos a Pumpedék című realityből ismert, azonos nevű testépítő hölggyel). Ágnes 42 évesen döntötte el, hogy fitneszversenyző lesz, azóta sikert sikerre halmoz.

Kardos Lajos évtizedekkel ezelőtt maga is részt vett testépítő bajnokságokon, Ágnes már akkor csodálta őt, most pedig a sors kifürkészhetetlen útjai révén a megözvegyült férfi esett szerelembe a fitneszbajnokká lett hölggyel.

– idézte a Ripost a sportolónő szavait.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.