Majoros Hajni elárulta, miért kapta a Dundika becenevet

Forrás: instagram.com/majoroshajnalka -
Majoros Hajnalka Majoros Hajni Dundika Majka Majoros Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Annak idején Dundikaként robbant be a köztudatba Majoros Hajnalka, aki először a nyuszis magazin címlapján varázsolta el a férfiakat. Majka felesége ezúttal többek között arról rántotta le a leplet, honnan kapta becenevét.

Majoros Hajnival nagyot fordult a világ az elmúlt években. Majoros Péter Majkával már tizenkét éve alkotnak egy párt, hamarosan pedig egy éves házassági évfordulójukat ünneplik. Hajni az évek alatt kibújt a "nyuszilány" skatulyából, ám joggal merül fel a kérdés, mégis honnan kapta a Dundika becenevet, alakja ugyanis cseppet sem dundi. A gyönyörű anyuka most többek között erről is beszélt a Blikknek.

Igaz, hogy bármit megehet, mégsem hízik? - kérdezték Hajnitól, aki így válaszolt:

"Régen ez így volt, ma már azért ez változott, de szerencsés alkat vagyok. Nagyon nehezen hízom, de azért már pár dologra oda kell figyelnem. A covid óta például már kevesebb húst eszem.

Tizenöt éve azonban tényleg én voltam az a lány, aki gyakorlatilag akármennyit ehetett, nem hízott. Egy barátom nevezett el így... eleinte utáltam.

Később aztán annyian hívtak már így, hogy egyszer ezen a néven mutatkoztam be, és valahogyan hozzám nőtt a név. Nem fogom letagadni, ahogyan a lánykori nevemet sem, hiszen ezek is meghatároztak engem egy időben, azonban ma már Majoros Hajnalka szeretnék lenni"

Forrás: instagram.com/majoroshajnalka

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.