Közelgő háborúra figyelmeztet Nostradamus

Forrás: -- -
háború jóslat Nostradamus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Athos Salomé, akit csak Nostradamusnak hívnak a követői, egy közelgő háborúra figyelmezteti az embereket. Úgy gondolja, hogy a harmadik világháború már javában elkezdődött.

"Néha kételkedtem magamban, hiszen olyan dolgokat mondtam, amelyek nem valószínű, hogy megtörténnek, de rövid időn belül valóra váltak. Hiszem, hogy engem választottak ki, hogy segítsek a világon élő embereknek" – nyilatkozta a brazil Divinópolisból származó próféta.

Athos hozzátette, hogy 2012-ben globális járványt jósolt 2020-ra, és 44 nappal azelőtt, hogy Putyin harckocsikat küldött Ukrajnába, megmondta; a háború elkerülhetetlen.

Közelgő háborúra figyelmeztet Nostradamus Forrás: --

Szerinte ez a háború nem csak Oroszországra és Ukrajnára tartozik, mivel már régóta elkezdődött a harmadik világháború.

"A harmadik világháború akkor kezdőtött, amikor a Covid letarolta a világot. Ezt az orosz-ukrán háború erősítette meg. A listámon ugyanúgy szerepelt a harmadik világháború, mint az, hogy Erzsébet királynő 2022-ben meghal"

– nyilatkozta a Mirrornak a modern kor Nostradamusa.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.