Elhunyt Kirstie Alley, a Nicsak, ki beszél! sztárja





A színésznőnél a közelmúltban diagnosztizáltak rákos megbetegedést.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.12.06.
Módosítva: 2022.12.06.
gyász Kirstie Alley film színésznő elhunyt

A 71 éves korában elhunyt Kirstie Alley, halálának hírét hétfő este erősítették meg gyermekei, majd külön menedzsere is. A színésznőt halálakor a legszűkebb családja vette körül.

Kirstie Alley színésznő
Kirstie Alley a Nicsak, ki beszél! filmekkel lett világszerte ismert Fotó: YouTube

„Hálásak vagyunk a Moffitt Cancer Center hihetetlen orvosokból és nővérekből álló csapatának az ellátásért. Édesanyánk életkedve és szenvedélye, örökkévaló alkotási öröme páratlan volt, és arra késztetett bennünket, hogy a lehető legteljesebb életet úgy éljük, ahogy ő tette” – írták a színésznő gyerekei.

Alley volt férje, Parker Stevenson színész a következőket írta: „Nagyon hálás vagyok az együtt töltött évekért, valamint a két hihetetlenül gyönyörű gyermekért és unokáinkért. Hiányozni fogsz.”

John Travolta, Alley barátja és a Nicsak, ki beszél! című filmek sztárja szintén tiszteletét fejezte ki. „Kirstie volt az egyik legkülönlegesebb kapcsolatom. Szeretlek, Kirstie” – írta. – Tudom, hogy még látjuk egymást.

Alley 1951-ben Kansasban született, majd 1987-ben lett ismert, amikor csatlakozott a Cheers című szitkom (szituációs komédia) szereplőgárdájához, a bár új menedzserét, Rebecca Howe-t alakítva.

Golden Globe-ot és Emmy-díjat nyert a show-ban nyújtott teljesítményéért

1994-ben második Emmy-díját egy autista gyermek anyjaként nyújtott teljesítményéért kapta a David anyja című televíziós filmben.

Az 1980-as és 1990-es években több sikeres mozifilmben is szerepelt, a magyar nézők ekkor ismerték meg a Nicsak, ki beszél! filmek női főszereplőjeként. A televízióban a Cheers után főleg komikus szerepeket játszott.

A 2000-es években több realityben is megfordult. A Kirstie Alley's Big Life című valóságshow-ban a fogyását láthatták a nézők, de versenyzett a Dancing with the Starsban, az Egyesült Királyságban a Big Brotherben és az Álarcos énekesben is.

Alley 1979-ben lett szcientológus, miközben kokainfüggőséggel küszködött, később pedig az egyház drogkezelési programjának tulajdonította leszokását – írta meg az Origo.





 





Ezeket olvastad már?
Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Tüneményes családi fotóval köszöntötte Békefi Vikit férje, Feng Ya Ou

Tüneményes családi fotóval köszöntötte Békefi Vikit férje, Feng Ya Ou

„Csaknem 30 voltam, amikor rászoktam...” – Nocsak, mi derült ki a TV2 sztárjáról

„Csaknem 30 voltam, amikor rászoktam...” – Nocsak, mi derült ki a TV2 sztárjáról

Várkonyi András elárulta, hogyan készülnek az aranylakodalomra

Várkonyi András elárulta, hogyan készülnek az aranylakodalomra

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás