Kelemen Anna 43 kilósra fogyott: elárulta, mi áll a drasztikus súlycsökkenés hátterében

Instagram -
fogyás Orosz-ukrán háború Kelemen Anna háborús helyzet anorexia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kelemen Anna sosem volt nagy darab, az elmúlt fél évben azonban 10 kilótól szabadult meg. Annácska nem egy divatdiétának köszönheti karcsúságát, sokkal inkább lelki okok húzódnak az étvágytalansága hátterében.

Kelemen Anna a maga 43 kilójával finoman szólva nádszálvékony. Az egykori playmate - aki ma is előszeretettel mutatja meg magát pőrén - tíz kilótól szabadult meg az elmúlt fél évben, a hirtelen súlycsökkenésre pedig követői is felfigyeltek, akik egy emberként aggódnak Annácskáért.

A szőkeség most a Fókuszban tett pontot a találgatások végére, mégis mi áll a fogyása hátterében, és mindenkit megnyugtatott, hogy szó sincs betegségről.

„Nincsen testképzavarom, mielőtt bárki ezzel jönne. Én rosszul vagyok egyébként ezektől a szavaktól, most ráérünk mindenfélét kitalálni, éhen halni szerintem ebben a világban nem fogok" – kezdte Annácska, aki elmondta, mostanában nem igazán van étvágya, de ha mégis eszik, maximum húst köret nélkül.

„Szerintem egy kicsit ráment a gyomromra a jelenlegi helyzet, ami egy-két éve alakult ki. (...) Szerintem én vagy az első ember, akin megmutatkoznak Magyarországon a jelenlegi háborús helyzetnek a jelei, én ezt magamra vettem."

Instagram

Anna nem tagadja, hogy az erőnlétén is érzi a drasztikus fogyás hatásait, például súlyokat nem igazánt tud emelgetni, de ezt leszámítva teljesen jól van, arra pedig gondosan ügyel, hogy elegendő mennyiségű folyadékot igyon.

„Kíváncsi vagyok arra, hogy mikor lesznek mondjuk beszédzavaraim a szénhidrátmegvonástól, vagy mitől lassulok"

- tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.