Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

9 finom és egyszerű előétel, mielőtt a húsvéti sonkát felszeled

default user icon
MME
Az ünnepi ebédek, vacsorák fontos eleme az előétel. Ha húsvét, akkor elsősorban a tojásos receptek a nyerők, de nyugodtan kínálhatsz mást is a családnak és a vendégeknek.

Az előétel meghozza a kedvet, az étvágyat az evéshez, és felkészíti a gyomrot a következő fogásokra. Nagyon fontos, hogy az előtel harmóniában legyen a főétellel, így húsvétkor főleg tojásos és sonkás étvágygerjesztők kerülnek az asztalra. Mutatjuk a mi kedvenceinket!

SAJTOS-TORMAKRÉMES SONKATEKERCS>>> 

TÖLTÖTT TOJÁS HÁROMFÉLEKÉPPEN>>> 

BAZSALIKOMOS TÖLTÖTT TOJÁS>>> 

TORMÁS-UBORKÁS SONKATEKERCS-FALATKÁK>>> 

PIKÁNS MEDVEHAGYMÁS TOJÁSKRÉM>>> 

CÉKLÁS TÖLTÖTT TOJÁS>>> 

HÚSVÉTI SÁRGATÚRÓ>>> 

MEDVEHAGYMÁS TOJÁSSALÁTA>>> 

RÉTEGES TOJÁSSALÁTA>>> 

Még több húsvéti receptet itt találsz!>>> 

 

Ezek is érdekelhetnek

Friss