2024. 03. 28. Csütörtök Gedeon, Johanna napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

A Hold válaszolt - Portréfilm Bay Zoltánról 10:50

Külföld

Balog Zoltán arcra adott csókkal békített meg egy román nacionalistát

A Bethlen Gábor szobrának felavatása ellen tüntető román férfit nagyon meglepte a magyar püspök gesztusa.

  • Balog Zoltán arcra adott csókkal békített meg egy román nacionalistát

A Maszol.ro videón örökítette meg, ahogy Balog Zoltán, a Magyarországi Református Egyház Dunamelléki egyházkerületének püspöke pusztán két arcra adott csókkal nyugtatott le egy román nacionalistát Gyulafehérváron.

A férfi tulajdonképpen egyedül tüntetett a Magyar Református Egység napján, amelynek alkalmából egy egészalakos Bethlen gábor-szobrot lepleztek le.

A portál arról számolt be, hogy a kiabálás akkor halkult el, amikor Balog Zoltán közel lépett a férfihoz (a videón nagyjából 3:30-nál), és két csókot adott az arcára. Erre a tüntető kissé céltalanul eltántorgott, mintha el is felejtette volna a váratlan gesztus hatására, hogy tulajdonképpen mit keresett ott.

Az eseményen jelen volt Novák Katalin köztársasági elnök is – írta meg a Maszol.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!