Küzdenek az orvosok a Szigeten lezuhant artista lábáért

2022. augusztus 12. 19:21

Az artistával együtt lezuhant egy daru egyik eleme. A fiatal lány 20 percig volt beszorulva a szerkezetbe.

2022. augusztus 12. 19:21
null

Baleset történt pénteken délután a Sziget Fesztiválon a cirkuszsátornál – tudta meg a hvg.hu. Az információik szerint az egyik fellépő művész egy darun állt, a szerkezet meglazult, becsípte a lábát, majd vele együtt lezuhant.

A lezuhant artista állapotáról eleinte nem lehetett tudni semmit sem, azt kivéve, hogy az eszméleténél volt, amikor a mentők elszállították. Azóta kiderült, hogy a fiatal lány mindkét lábán többszörös törést szenvedett, a Bors információi szerint

az orvosoknak most azért kell küzdeni, hogy egyáltalán meg tudják menteni a lábait, ne kelljen amputálni őket.

20 percig volt beszorulva a szerkezetbe, súlyosan roncsolódott a lába.

A baleset helyszíne, a Cirque du Sziget egy körülbelül ezer férőhelyes sátor és külső szabadtéri helyszín, a sátorban több társulat előadása váltja egymást mindennap.

A nyitókép illusztráció. Forrása: AFP

Kapcsolódó cikkek

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ólat a trolloknak
2022. augusztus 13. 11:15
Mindezt egy pár drogos faszkalap szórakoztatásáért...
Zsolti87
2022. augusztus 13. 03:07
Legjobbakat kívánom a sérültnek. Vendéglátosként a komplett csapat nálunk lakik. Rettentően aranyos, kedves tisztelettudó társaság. Kb 20-30-an lehetnek mindig egyszerre jönnek így nehéz megjegyezni az összes arcot, szóval nem tudjuk pontosan arcról ki a hiányzó, de nagyon szurkolunk a felépüléséért, és hogy sikerüljön megmenteni a lábát. Természetesen a csapat nincs a legjobb hangulatban, de bízon benne, hogy holnap csupa ragyogó hírt fognak kapni. Reggel mennek vissza a korházba közösen látogatni amennyiben az lehetséges lesz.
Praetorianus68
2022. augusztus 13. 01:54
Emberek! Egy embernek baja van. Ide nem illő a politika. Ne legyünk embertelenek.
OobOdoO
2022. augusztus 12. 23:05
Kibaszott szar alak aki ennek örül.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik