Nem tetszik az Adidasnak Kanye West „White Lives Matter” feliratú pólója

A német cég bejelentette: felülvizsgálja a közel egy évtizede tartó együttműködését az amerikai rapperrel.

Magyar Nemzet
2022. 10. 07. 14:29
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nem sokkal azután, hogy Kanye Westtel a párizsi divathéten bemutatta új pólóterveit, az Adidas bejelentette, felülvizsgálják a rapper-divattervezővel majdnem egy évtizede megkötött partneri megállapodásukat – írja a BBC. A sportruhamárka nem indokolta meg a döntését, de azt közölte, hogy 

a sikeres partnerségek a kölcsönös tiszteletben és a közös értékekben gyökereznek.

Az Adidas a BBC-vel azt közölte, hogy a helyzet magánjellegű megoldására tett többszöri erőfeszítéseket követően döntöttek úgy, hogy felülvizsgálják a partnerséget. Csütörtöki közleményében a német cég úgy fogalmazott: 

Többször is kísérletet tettünk arra, hogy megoldjuk a helyzetet négyszemközt, sajnos sikertelenül, ezért arra jutottunk, hogy felülvizsgáljuk a partnerségünket Kanye Westtel. A felülvizsgálat idején továbbra is közösen menedzseljük a közös termékeinket

Kanye az elmúlt időszakban többször is támadta az Adidast, mert szerinte a márka lenyúlja a YEEZY dizájn ötleteit, amelyhez a rapper az arcát adta, és olcsóbb, az Adidas márkanév alatt kihozott termékekhez használják fel őket. 

Borítókép: Candace Owens jobboldali influenszer és Kanye West rapper (Forrás: Twitter)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.