Meghan Markle felkereste Katalin hercegnét, a súlyos betegség megváltoztathatja a családi viszonyokat

2024. március 26. 06:53

Közelednek a királyi család elhidegült tagjai.

2024. március 26. 06:53
VILMOS herceg; KATALIN hercegnõ

Nyitókép: MTI/AP/BBC Studios

Ahogy megírtuk, rákot diagnosztizáltak Katalin walesi hercegnénél, állapotát azután fedezték fel, hogy januárban nagy hasi műtéten esett át. Az Elle.hu most arról ír, hogy betegsége bejelentése után 

felvette a kapcsolatot Katalin hercegnével sógornője, Meghan Markle is,

ami azért nagy szó,  mert a walesi hercegi pár, Katalin hercegné és Vilmos herceg már nem ápol szoros viszonyt Harry herceggel és Meghan Markle-lel.

Katalin hercegné bejelentése azonban megváltoztatta a családi viszonyrendszert is, írják, bár Katalin hercegné állapotáról állítólag nem tájékoztatták előre a sussexi hercegi párt és a sajtóból értesültek a hírről. Mégis közleményt adtak ki: „Egészséget és gyógyulást kívánunk Katalinnak és a családnak. 

Bízunk benne, hogy ezt privát és békés körülmények között tudják megtenni.”

A portál hangsúlyozza:  bennfentesek szerint a nyilvános üzeneten kívül Meghan Markle személyesen is felvette a kapcsolatot Katalin hercegnével, hogy kifejezze a jókívánságait.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
survivor
2024. március 26. 15:27
Harry nem lesz király. Ha Károly meghal/ Katalin meghal , a sorban akkor is Vilmos jön.
goldie-2
2024. március 26. 11:15
Nem felkereste, hanem megkereste.
Nehidd El
2024. március 26. 09:25
Markle igazi pszichopata. Nincs az a helyzet, amiből ne próbálna tőkét kovácsolni. Csak akkor engedjék még egyszer maguk közé, ha hiányzik nekik egy a családot szétrágó rák is.
totumfaktum-2
2024. március 26. 08:50
Pont ez hiányozhatott szegénynek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!