Futótűzként terjed az interneten Kunhalmi Ágnes vicces beszólása

2024. március 27. 12:03

Összevissza beszél mindenről, néha olyan, mintha maga sem tudná, hogy mit szeretne mondani.

2024. március 27. 12:03
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

Nyitókép: MTI/Kovács Attila

„A Magyar Szocialista Párt társelnöke volt a napokban az InfoRádió Aréna című műsorának a vendége, ahol beszélt a pártjáról, terveikről és egyéb közéleti kérdésekről. Kunhalmi Ágnes nagyon szeret interjúkat adni, láthatóan fürdik ilyenkor a reflektorfényben. Összevissza beszél mindenről, néha olyan, mintha maga sem tudná, hogy mit szeretne mondani. Pártjának a  Momentummal való kapcsolatáról a következőket mondta:

»Azontúl, hogy Karácsony Gergelyt támogatjuk meg utálják a Fideszt, sok mindenben nem tudunk egyetérteni, ők valahogy most mindenkivel csatáznak, de az legyen az ő bajuk.«

Komoly, megfontolt és előrelátó politikusi vélemény, szó se róla. Azonban ez nem meglepő, hiszen Kunhalmi eddigi szereplései már beárazták őt a pártjával együtt.”

***

Kapcsolódó vélemény

undefined

Csépányi Balázs

Magyar Nemzet

Idézőjel

Sikerrel járt a Párbeszéd lobbija.

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:17
🍓 ️ ­A­ ­­d­­ö­g­ö­­­s­­ ­l­­­á­­­n­y­­o­k­­­ ­­v­­­á­­­r­­n­a­­­k­ ­r­­á­­d­­­ 👉 𝗪­𝗪­𝗪­­.­­𝗖­­­𝗨­𝗠𝟰­­­.­𝗙­𝗨­𝗡
Poldi bácsi
2024. március 28. 12:20
Ebben a kiragadott mondatban semmi rosszat, valótlant nem mondott, állított.
kisstomi-2
2024. március 28. 10:50
A mai napig nem értem, hogy "Kohnhalmi" Ágnes hogy a francba tud már ennyi éven át megélni /s milyen jól/a politikából !!! Riheg-röhög, sipítozik, tudatmódosító szer /drog???/ hatása alatt tart sajtóértekezletet stb.stb. ! Egy normális mondat még nem jött ki a száján, vajon ki futtatja ?
Dunhill67
2024. március 27. 20:36
jaj...hát Ágikát nem azért 'szeressük mert olyan okos,hanem mert olyan ostobán bájos:))....bár,eljárt már felette is az idő
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!