Dél-Koreában is belelendült a magyar bajnokság gólkirálya

A májusban véget ért előző NB I-es labdarúgó-bajnokság gólkirálya, Ádám Martin a nyáron a dél-koreai Ulszan Hyundai játékosa lett. Szombaton másodszor lépett pályára az új csapatában, és gólt lőtt, valamint gólpasszt adott.

Magyar Nemzet
Forrás: Nemzeti Sport2022. 08. 13. 13:21
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

 Ádám Martin a második bajnoki meccsén megszerezte az első gólját a dél-koreai Ulszan Hyundaiban a Tegu FC ellen. A magyar válogatott csatár a 28. percben büntetőből volt eredményes. A gólja után az első félidő hosszabbításában gólpasszt is adott a japán Amano Junnak. Ádámot a 76. percben lecserélték. Az Ulszan a második félidőben is lőtt két gólt (a másodikat a 93. percben az Ádám helyére becserélt Leonardo  szerezte), így 4-0-ra győzött, így az biztos, hogy megtartja vagy növeli a forduló előtti, hárompontos előnyét a tabella élén.

 

 

Borítókép: első gólöröme az Ulszanban (Fotó: Ulszan Hyundai)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.