idezojelek

Tordai, foghegyről

A Párbeszéd politikusa veleszületett tenyérbemászásban szenved.

Pilhál György avatarja
Pilhál György
Cikk kép: undefined
Fotó: Kovács Attila

Az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottsága a múlt héten hozta nyilvánosságra a baloldal külföldi finanszírozását vizsgáló titkosszolgálati jelentést. Az ellenzéki politikusok természetesen „semmit nem tudtak” a pénzmozgásokról. Az arrogáns Tordai Bence, a Párbeszéd hegyvidéki látványépítésze foghegyről összegezte lesújtó véleményét: „Ez komolytalan. Ha a titkosszolgálatok ennyire képesek, akkor adják be a felmondásukat.”

Tordai Bence veleszületett tenyérbemászásban szenved.

Bár zavarban lennék, ha döntenem kellene, ki a magyar parlament legirritálóbb politikusa, az űzött tekintetű honatya biztosan az aspiránsok között lenne. Miután a jelentéktelen pártoknak izgága képviselőkre van szükségük, a Párbeszédnek Tordai főnyeremény (a jámbor állampolgárnak annál megrázóbb élmény) – gesztusai, lombrosói mosolya orvosért kiált. 

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Csatlakozom Kocsis Máté Fidesz-frakcióvezető egyik korábbi kijelentéséhez, miszerint Tordai parlamenti főtevékenysége a provokáció. Egyetlen vágya, hogy róla szóljanak a hírek. (Akut rohamairól az első írásos emlék még 2013-ból való. Egyik fellépése során – egy másik beteg társaságában – valami zavaros molinót feszített ki a Lánchídra, remélve, hogy ezért majd meghurcolják. Pechjére a kutya se foglalkozott vele, futni hagyták. Máskor a szónoki pulpituson egy végtelenített „CÖF-ögéssel” jelezte előrehaladott állapotát. Ha újranyitna a Lipót, talán kórtermet neveznének el róla. Vagy a gumiszobát.) A vele készített mostani nyegle nyilatkozatból („A titkosszolgálatok adják be a felmondásukat”) ismét tisztán átjött a diagnózis. Betegünk állapota tovább romlott.

Borítókép: Tordai Bence, a Párbeszéd képviselője (Fotó: MTI/Kovács Attila)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Borbély Zsolt Attila avatarja
Borbély Zsolt Attila

Biztató összefogás Erdélyben

Huth Gergely avatarja
Huth Gergely

Embert ügyvédjéről, Magyar Pétert Bárándy Péterről...

Novák Miklós avatarja
Novák Miklós

Szoboszlai Dominik: újra itt a farsang!

Szőcs László avatarja
Szőcs László

Negyven évünk Soros Györggyel

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.