Meztelen boszorkányok tartottak tetemevő rituálét az éj leple alatt

Az arcuk nem látszódott, de az kivehető volt, hogy leguggolnak, és hosszú ujjaikkal a tetemhez nyúlnak.

Magyar Nemzet
Forrás: Mirror2023. 06. 03. 8:47
null

Az arcuk nem látszódott, de az kivehető volt, hogy leguggolnak, és hosszú ujjaikkal a tetemhez nyúlnak.

A harminchat éves, kanadai Powell Riverből származó nő egy döglött szarvast talált a kertjében. Amikor a nagyapjával megnézte a kamerát, elborzadva látták, hogy két félmeztelen nő „vacsorázik” a tetemből – írja a Mirror

A nőt sokkolta a látvány, ahogyan a vadkamera képein „két boszorkány tetemevő rituálét tart” az éjszaka közepén a házától néhány méterre.

Corinea Stanhope, miután a nyomkövető kamerát kirakta a kertbe, mert érdekelte, milyen mozgás van éjszaka, vonzza-e az éjszakai állatokat a szarvastetem, nem hitt a szemének.

A hetvenhat éves nagyapjával együtt megnézte a felvételt, és két félmeztelen nőt látott, akik látszólag a tetemből vacsoráztak meg.

A képeken látszik, hogy mindkét alak hosszú, fekete hajú, és csak egy, az altestüket takaró ruhadarabot viselve állnak a döglött szarvas fölött.
Az arcuk nem látszódott, de az kivehető volt, hogy leguggolnak, és hosszú ujjaikkal a tetemhez nyúlnak, majd felkapnak egy lábat, és beleharapnak.

Corinea azt mondja, hogy rettegés fogta el, mivel a háza mindössze két perc sétára van attól a helytől, ahol az alakok ólálkodtak, és három lovát is ugyanazon a földterületen tartja.

Több kommentelő azt javasolta neki az interneten, miután a felvételeket megosztotta, hogy hívja a rendőrséget. Volt, aki féltette a családot a bajtól, és óva intette őket attól, hogy éjszaka kimenjenek a kertbe. Rossz szellemeknek, kísérteteknek, de olyan is akadt, aki wendigónak hitte a képeken látható női alakokat. (A Wendigo (a szó írásmódja bizonytalan, úgy is ismert, hogy Windigo, Weendigo, Windago, Windiga, Witiko, ween dagoh stb.) az algonkin indiánok mitológiájában egy rosszindulatú, kannibál szellem, amely képes megszállni az embereket.)

Nem tudni, tréfa áldozata lett a nő a nagypapájával együtt, vagy tényleg lakmározó rémeket láttak, de az interneten azóta is féltik őket, és arra buzdítják őket, mindenképpen kérjenek segítséget. 

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.