Steven Seagal meglátogatott egy orosz hadifogolytábort és nácinak nevezte az ukrán erőket (Videó)

2022. augusztus 10. 18:30

Az amerikai színész még 2016-ban kapott orosz állampolgárságot Vlagyimir Putyin elnöktől, akit a világ egyik legnagyobb vezetőjének tart.

2022. augusztus 10. 18:30
null

Steven Seagal amerikai színész dokumentumfilmet forgat a donbaszi eseményekről, és ha már ott járt, meglátogatott egy ukrajnai orosz hadifogolytábort is, ahol a BBC értesülései szerint már több mint 50 ukrán halt meg.

Az amerikai színész még 2016-ban kapott orosz állampolgárságot Vlagyimir Putyin elnöktől,

akit a világ egyik legnagyobb vezetőjének tart. A TVZVEZDA Kreml-barát orosz híroldalon megjelent egy videó az amerikai színészről, amelyben náciknak nevezi az ukrán erőket, és

Volodimir Zelenszkij ukrán elnököt okolja a támadás elrendeléséért.

A videót az alábbiakban tekintheti meg: 

Nyitókép: Képernyőfotó

Kapcsolódó cikkek

Összesen 198 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
oegyg
2022. augusztus 12. 08:21
Steven Seagal sosem volt normális. Aki ismeri az élettörténetét, annak ez tiszta. Megöregedhetett volna tisztességgel, de ő a beszélő lábtörlő szerepét választotta mint élete utolsó nagy szerepét.
Machiavelli
2022. augusztus 12. 06:20
Hát ha egyszer nácik, akkor nácik. Akkora horogkeresztek ormótlankodnak a hadifoglyok testére tetoválva, hogy lelóg a széle. De sok hülye - aki okos felsőbbrendűnek vallja magát - nyomja a propaganda mantráját, hogy ezek nem is nácik. Nem vazze, gyűlöletből varratták magukra a szvasztikát.
kiss.istvan770
2022. augusztus 11. 16:38
Az ukránok ma, 11-én czütörtökön is lőtték a zaporozsjei atomerőművet: "A regionális hatóságok szerint csütörtökön a kijevi erők által indított tíz lövedék landolt a zaporozsjei atomerőmű közelében. A létesítmény Ukrajna délkeleti részén található, de a moszkvai erők ellenőrzése alatt áll. Vlagyimir Rogov, a Zaporozsjei Terület katonai-polgári közigazgatásának tagja szerint öt lövedék landolt az üzem parancsnoksága közelében, egy hegesztőhely és egy radioaktívanyag-tároló mellett, amitől a területen kigyulladt a fű. További öt lövedék az erőmű melletti tűzoltószertár közelében landolt, megakadályozva a műszakváltást. Rogov elmondta, hogy csütörtökön ez volt a második alkalom, hogy az erőművet tűz alá vették, és arra utalt, hogy a csapásokat az ukrán erők hajtották végre többszörös kilövő rakétarendszerekkel és a Dnyipropetrovszki régióban elhelyezett nehéztüzérséggel."
erdei nyezega
2022. augusztus 11. 14:18
nagyra tartom Segált, imádtuk a filmjeit..........hiszek neki.........meg kadirovnak is!......
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik