Fellökték a Hír TV tudósítóját a Kossuth téren + videó

A riportert lelökték az emelvényről, ahonnan élőben bejelentkezett.

Magyar Nemzet
Forrás: MANDINER2022. 10. 05. 21:07
null
Forrás: Hír tv Youtube oldala
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Lelökték egy emelvényről Móna Márkot, a Hír TV munkatársát a Kossuth térre szervezett pedagógus- és diáktüntetésen. A Hír TV Napi Aktuális című műsorának tudósítója élőben jelentkezett a helyszínről.

Éppen ismertette M. Dobos Marianne műsorvezetővel a Parlament előtt tapasztaltakat, mikor az egyik tüntető megtámadta és lelökte az emelvényről.

Móna Márknak nem esett komolyabb baja. Miután néhány másik demonstráló felsegítette a földről, visszakapaszkodott, és folytatta munkáját. Bár, mint az az alábbi videóból is kiderül, a bejelentkezésből nem lehetett sokat érteni, mert a tudósító körül álló demonstrálók dudálással és bekiabálásokkal megzavarták azt.

Borítókép: Képernyőfotó a Hír TV Napi Aktuális című műsorából

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.