Nógrádi György: Az ukrán lakosság, ha tehetné, elsöpörné Zelenszkijt

2023. február 05. 11:22

A biztonságpolitikai szakértő szerint jelenleg erre azért nincs lehetőség, mert az ukrán elnököt védi az amerikai titkosszolgálat.

2023. február 05. 11:22
null

Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő az Ultrahang műsorában elemezte az orosz-ukrán háború legfrissebb fejleményeit. A szakértő a műsorban kitért az USA-Kína viszonyrendszer alakulására, Olaf Scholz háborúhoz való viszonyára, valamint Zelenszkij Ukrajnán belüli támogatottságát is elemezte.

Nógrádi elmondta a műsorban, hogy ezt a háborút nem lehet megnyerni. Úgy látja, ezt az elmúlt napokban egyre több európai vezető is felismerte, tehát ugyanazt mondák, mint a magyarok. Felidézte: Olaf Scholz is úgy fogalmazott, Ukrajna ezt a háborút nem nyerheti meg, de nem is veszítheti el.

Nógrádi szerint a német kancellár ugyanazt mondja, mint a magyarok, csak sokkal cizelláltabban.

 

Nógrádi szerint Zelenszkijt elsöpörnék az ukránok 

A szakértő elmondta, hogy az ukrajnai élőerő rohamtempóban fogy. Szerinte ebben nagyon nagy szerepet játszik a politikai vezetés hibás cselekvése. Nógrádi úgy látja, hogy „Zelenszkij napi propagandájából az embereknek rendkívüli mértékben elegük van”. A kényszersorozásokkal kapcsolatban pedig elmondta, hogy mindenki igyekszik külföldre szökni.

A biztonságpolitikai szakértő szerint az ukrán lakosság elsöpörné Zelenszkijt, ha tehetné,

azonban jelenleg erre nincs lehetőség, ugyanis az ukrán elnököt védi az amerikai titkosszolgálat. 

A videót az alábbiakban tekintheti meg:

Nyitókép: Földházi Árpád

Kapcsolódó cikkek

Összesen 340 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Málaga21
2023. február 06. 20:25
dr. justicének valami nagyon beakadt az emeleten.
VerdbenekhyKeményFarkas
2023. február 06. 13:59
A magyar lakosság - ha tehetné - elsöpörné Nógrádi Györgyöt...
pinewood
2023. február 06. 07:05
Szerintem az egyszerű emberek már félnek megmondani azt,hogy mit gondolnak valójában,mert ha nem azt mondják amit a vezetőik hivatalból mondanak, annak negatív következményei lesznek rájuk és a családjukra nézve. Elgondolkodtató,hogy 1932-ben Hitler volt az év embere, 2022-ben pedig a jelenlegi ukrán elnököt kiáltotta ki ugyanaz az amerikai újság az év emberének............ Ébredj fel világ!!!!!
brekker
2023. február 06. 00:50
Nem igaz, mert az ukránok most össze vannak kovácsolva, és mint nemzet öntudatra ébredtek. Hányszor hallottuk ez a hülye szöveget akár kormánypártiaktól is. Aki megjegyezte, hogy nem biztos annyira az az egyöntetű lelkesedés, amit az ukrán média közvetít, mert következményei vannak, ha valaki nem megfelelően nyilatkozik, az oroszbérenc volt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik