Molnár Enikő: Kikérem magamnak, hogy tudatmódosító szer hatása alatt álltam volna + videó

Megtörte a csendet Molnár Enikő és megszólalt a Mediaworks–Hírcentrumnak. Jakab Péter korábbi kabinetfőnöke kikérte magának, hogy Potocskáné Kőrösi Anita szerint tudatmódosító szert fogyasztott volna a miskolci incidens alatt.

Forrás: Mediaworks-Hírcentrum2022. 08. 11. 14:18
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szinte nem telik el úgy nap, hogy ne hallanánk a Jobbikot érintő újabb botrányokról. Augusztus 9-én Jakab Péter volt kabinetfőnöke elutazott Miskolcra, a párt utcafórumára, ahol azt próbálta számon kérni Porocskáné Kőrösi Anitán, hogy valaki kiszivárogtat belsős információkat a médiának.

 

A Jobbik jelenlegi elnökhelyettese szerint az incidens alatt Molnár Enikő tudatmódosító szer hatása alatt állhatott.

 

„Kikérem magamnak.” – így reagált Potocskáné megnyilvánulására Molnár Enikő. Jakab Péter korábbi kabinetfőnöke a Mediaworks–Hírcentrumnak azt mondta, hogy azért választotta ezt a sajátságos számonkérést, mert már több módon is próbálta tisztázni a helyzetet, de falakba ütközött és nem kapott válaszokat a kérdéseire. Leszögezte azt is, hogy Jakab Péternek ehhez a konkrét esethez semmi köze nincsen.

Molnár Enikő azt is elárulta, hogy a Potocskáné által benyújtott etikai beadvány nyomán már meghallgatták, és arra számít, hogy hamarosan kizárják a pártból. Ugyanakkor magát az folyamatot koncepciós eljárásnak nevezte.

Borítókép: kép az utcafórumról (Forrás: Facebook/képernyőkép)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.