2024. 03. 28. Csütörtök Gedeon, Johanna napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Kék hírek

A kerepesi polgármester feltette a videót az internetre a nyilvános önkielégítésről

Tegnap este letelt a kerepesi recskafantomnak adott határidő, és mivel a térfigyelő kamera alatt nyilvánosan önkielégítést végzett férfi nem jelenetkezett, Gyuricza László nyilvánosságra hozta a felvételt.

  • A kerepesi polgármester feltette a videót az internetre a nyilvános önkielégítésről

Ahogy arról korábban a Bors beszámolt, egy ismeretlen férfi a kerepesi HÉV megállójában nyilvánosan elégítette ki önmagát. Az ügyben nyomozás indult, a helyi polgármester pedig kettő napot adott az illetőnek, hogy jelentkezzen a rendőrségen.

 

Ha nem jelentkezel, felkerül a Facebookra, Twitterre, YouTube-ra meg ahova lehet, és népszerűbb leszel, mint a kőbányai orális fantom

 

– fogalmazott korábban Gyuricza László, aki betartotta az ígéretét.

Tegnap este letelt a két nap! A "jóember" nem jelentkezett, rendőrségnek nem sikerült még elfogni! Rengeteg fenyegetést kaptam, de hiszem azt, hogy a jóérzésű emberek csöndes többsége hasonlóan látja mint én és a közvetlen környezetem! Nem normális dolog, hogy az ilyen emberek mint köztudott legjobb esetben is megússzák egy ejnyebejnyével és 2 hét múlva folytathatják perverz tevékenységüket!

- írta a polgármester és nyilvánosságra hozta a térfigyelő kamera felvételét.

A videó IDE kattintva tekinthető meg. 

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!