MÁV-dolgozó zongorajátékán ámul az internet (videó)

2022. október 05. 19:34

Kedden meglepő eseménynek lehettek részesei azok, akik megfordultak a Keleti Pályaudvaron.

2022. október 05. 19:34
null

A vasútállomásokról a legtöbbekenek a nyüzsgés, a vonatok zaja és némely esetben a tülekedő, siető emberek tömege ugrik be.

Azonban hála egy kezdeményezésnek, a Keleti Pályaudvar egyik folyosóján elhelyezett zongorának köszönhetően néha egészen lélekemelő pillanatok részeseivé válhat az utazóközönség.

Így történt ez kedden is, mikor az utasok arra lettek egyszercsak figyelmesek, hogy egy MÁV-dolgozó pihenésképpen helyet foglalt a hangszer mellett, és bravúros játékkal örvendeztette meg a jelenléőket.

Erről a ritka alkalomról videófelvétel is készült, amely rövid idő alatt bejárta a közösségi médiát is.

A felvételt megosztó arról is beszámolt, hogy a játék után a férfi felállt a zongora mellől, és sietett is vissza sínek közzé. Néhány perccel ksőbb már kalapáccsal a kezében látták – derült ki a bejegyzésből.

– olvasható a videóhoz fűzött kísérőszövegben.

A különleges esetet megörökítő felvételt alább tekinthetik meg:

Nyitókép: Képernyőfotó

 

Kapcsolódó cikkek

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Piliscsabai
2022. október 07. 10:20
Mit gondolnak ki volt a sírásó Horton az ötvenes években, nem egészen önkéntesen? fraknói és galántai gr. Esterházy Móric
csulak
2022. október 06. 14:00
Gratula !
ALIordog51
2022. október 06. 11:56
Nagyon megható volt. A youtubon is van hasonló, ott (zongora) a kisgyerektől kezdve a hajléktalan emberig, a profi zongoristáig. Én ,ha 72 évesen látok valahol zongorát, nem tudom megállni, hogy ne játszak valamit rajta. A zene segíti az embert örömében, fádalmában!
turáni sólyom
2022. október 06. 10:25
Igen, ez a minta az "Aranytartalékra" Dolgozik és hobbiból zongorázik. Mások gyönyörűségér is. Ha mind ezt tenné, boldogok lehetnénk Reménykedjünk!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik