2024. 03. 28. Csütörtök Gedeon, Johanna napja
Jelenleg a TV-ben:

A Hold válaszolt - Portréfilm Bay Zoltánról

Következik:

Híradó 12:00

Háború Ukrajnában

Háború Ukrajnában - Avdijivka lehet a következő gócpont az orosz-ukrán fronton

A HírTV stúdiójában Stier Gábor, a Moszkva tér.com főszerkesztője és Vukics Ferenc katonai szakértő beszélgettek.

  • Háború Ukrajnában - Avdijivka lehet a következő gócpont az orosz-ukrán fronton

A tartalomból:

  • Avdijivka lehet a következő Bahmut - úgy néz ki, most itt alakul egy újabb góc.
  • Ukrán drónok hatoltak be a Krím területére - jelentették a térségben állomásozó orosz erők.
  • A japán kormány vezetője, Fumio Kishida megérkezett Kijevbe, miután kiderült, hogy váratlanul Ukrajnába repül ma és találkozik Volodimir Zelenszkijjel. A látogatásról korábban nem számoltak be.
  • A világ most a kínai elnök három napos moszkvai látogatására figyel, Kijev azt reméli, Hszi-Csin-ping rá tudja venni Putyint a csapatkivonásra Ukrajna területéről. Vlagyimir Putyin méltatta a kínai béketervet, miután részletesen tanulmányozta, Washington azonban előre bejelentette, hogy nem fogadja el. Ma újabb tárgyalások lesznek az orosz és a kínai vezető közt.
  • A kínai delegáció túlnyomórészt kormányzati képviselőkből áll és nem vesznek részt benne az üzleti élet képviselői, ugyanakkor a New York Times arról ír, hogy Kína segít az orosz gazdaságnak ellenállni a nyugati szankcióknak.
  • Közben kiderült, a banki nyilvántartás bizonyítja, hogy a Biden-család több mint 1 millió dollárt kapott Joe Biden fia üzlettársán keresztül kínai üzlettársaktól. Most akkor hogy is van ez, nem szeretjük Kínát, meg szankcionálnánk, de azért pénzt elfogadunk tőlük?

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!