2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Kék hírek

„Úgy gondoljuk, nem tett jót neki a kezelés” - megtörte a csendet Berki Krisztián pótanyja

Három hete, hogy Berki Krisztián hirtelen meghalt. Mint kiderült, talán mindez elkerülhető lett volna, ha a magas vérnyomására és a cukorbetegségére is beszedte volna a megfelelő gyógyszereket, de ő nem akart tablettákhoz nyúlni, mivel természetes úton szerette volna kezelni magát. Az elhunyt médiaszemélyiséget rengetegen gyászolják, köztük Tünde, aki azután vette magához a botrányhőst, hogy a szüleitől nem kapott elég szeretetet.

  • „Úgy gondoljuk, nem tett jót neki a kezelés” - megtörte a csendet Berki Krisztián pótanyja

„Ő igazából a legmelegszívűbb ember volt a világon. Egy hatalmas testbe zárt, szeretetéhes kisfiú. A saját gyermekemként szerettem, mintha csak a harmadik fiam lenne... Imádott enni, inni, nevetni. A legéletigenlőbb ember volt, akit ismertem” – mondta róla érzelmesen a Storynak. Tünde úgy látja, a buszbaleset után a fia teljesen megváltozott, nehezen viselte a sok bántást.

„Iszonyatosan megviselte őt, belebetegedett, hogy börtön fenyegette, de magánál is jobban féltette a szerettei lelkét” – árulta el, majd hozzátette: szerinte a testépítés okozta problémák mellé lelki gondok is járultak, ezek vezethettek a halálához.

„Amikor nyaraltunk, nem egyszer a terasz hideg kövére feküdt, úgy hűtötte magát, mert az egekben volt a vérnyomása, hőhullám gyötörte. Rögtön az ugrott be, hogy most is azért mehetett ki az erkélyre, hogy jobban legyen, de összeomlott a keringése. Többször is kórházba került, és hiába járt szakemberhez, a lelkiállapota sem javult. Sajnos, Mazsi és én is úgy gondoljuk, nem tett jót neki a kezelés” – jelentette ki Tünde.

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!