2024. 03. 28. Csütörtök Gedeon, Johanna napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Színes

Horváth Boldi titkai: őszintén mesélt fiával való kapcsolatáról

Horváth Boldi, a Kelemen Kabátban énekese élete kifejezetten kiegyensúlyozott szakaszát éli. A Kelemen Kabátban már évek óta a nagyon népszerű, szinte alig van olyan fesztivál, ahol nem lépnek fel, miközben a magánélete is kiegyensúlyozott, kisfiával egyre jobb a kapcsolata.

  • Horváth Boldi titkai: őszintén mesélt fiával való kapcsolatáról

– Nagyon jó a viszonyom a kisfiammal, és ahogy telik az idő és egyre jobban nő, ez csak egyre jobb lesz. Nagyon érdeklődő kisfiú, így egyre több mindenről tudunk egymással beszélgetni – mondta Boldi.

 

Azt is elárulta, hogy Máté már focizik és a matek is nagyon jól megy neki. Boldi azonban arra a legbüszkébb, hogy megtanított neki mindent, ami számára is nagyon fontos, a mások iránti tiszteletet vagy hogy megfontoltan hozzon döntéseket.

 

Legutóbbi döntését most azonban a zenekarral hozta meg: Józsi című albumuk lemezbemutató koncertjét február 10-én tartják az Akváriumban.

 

A Kelemen Kabátban Józsi című albuma tavaly jelent meg és ahogy azt Boldi mondta, életük legszemélyesebb lemeze lett. A dalokat egymás után mutatták be a rajongóknak, amelyeket egy csokorban az Akváriumban hallhat a közönség először élőben. A koncerten a Hősök és JumoDaddy lesznek a vendégeik.

A Józsi album dalai mindegyike más lett és mégis hasonló, hiszen a Kelemen Kabátban sajátos szövegvilága és hangulata mindegyikre jellemző volt. Boldi gyerekkori szerelmét kereste a Takács Nóra című dalban, a Nem tudom-ban egy elmúlt szerelem számára legszebb pillanatait idézte fel, az album első dala, az Ez még az ördögé pedig többek között azért is jelentős, mert a Hősökkel készítették, akik a lemezbemutató koncert vendégei lesznek JumoDaddy mellett, aki egy dj-szettel izzítja majd a hangulatot a buli előtt.

A Józsi album dalait a rajongók hétről hétre ismerhették meg, és ahogy Boldi már többször hangsúlyozta, ez a Kelemen Kabátban eddigi  legszemélyesebb albuma lett, hiszen egy elég gondterhes időszakban született:

„A Józsi album segített feldolgozni életem eddigi legsza***abb időszakát” – mesélt erről Boldi tavasszal. -  „…rengeteg ihlet és ötlet jött belőlünk… ezt a rossz időszakot is fel tudtuk dolgozni dalok formájában... – mondta.

Aki pedig eljön a koncertre, az részese lehet egy igazán bensőséges és mégis lenyűgöző látványvilágú fergeteges koncertnek és együttlétnek!

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!