Hajdú Péter: Borzasztó helyzetben van Varga Judit

2024. március 27. 21:54

A műsorvezetőt nagyon ledöbbentette az, amit Varga Judittól hallott.

2024. március 27. 21:54

Nyitókép: Képernyőfotó

Mint ismert, Hajdú Péter Frizbi TV nevű Youtube-csatornáján adott exkluzív interjút a korábbi igazságügyi miniszter, Varga Judit. Ezt követően Hajdú adott interjút az Indexnek a beszélgetés tapasztalatairól. 

A műsorvezetőt nagyon ledöbbentette az, amit Varga Judittól hallott, mivel ellene van minden erőszaknak, majd hozzátette, hogy ebben a kiélezett politikai helyzetben az ember természetesen szkeptikus.

„Én ez alatt a több mint másfél óra alatt bele tudtam pillantani a másik fél által elmondottakba, és azt gondolom, hogy borzasztó helyzetben van Varga Judit. Nagyon sajnálom, hogy ilyen helyzetben még neki kell bizonyítania az igazát, és azt is sajnálom, hogy a volt igazságügyi miniszter magánéletéből szappanopera lett”

– fogalmazott.

Hajdú Péter szerint nagyon mély és őszinte interjú volt, és már annak elején elnézést kért az indiszkrécióért, ugyanakkor szerinte erről érdemben másképp nem lehet beszélgetni.

„Mivel mindenki azt kiáltja, hogy ez a Rogáni propaganda, hogy Varga Judit kiállt, és elmondta, mi történt vele, muszáj volt belemenni a legapróbb részletekbe is. Nézzék meg minél többen a műsort, vonják le belőle a megfelelő konzekvenciákat, valamint döntsék el, hogy kinek van igaza” 

– mondta el a műsorvezető.

Hajdú Péter megjegyezte, hogy a beszélgetésük legfontosabb üzenete az volt, hogy bántalmazó kapcsolatban nem lehet élni. 

Magyar Péterrel kapcsolatban elmondta, hogy nem ismeri, de nyilvánvalóan látja a megnyilatkozásait, ugyanakkor nem szeretne véleményt alkotni a leendő politikai karrierjéről. Továbbá megjegyezte, hogy amennyiben Magyar Péter valóban bántalmazó, akkor az elképesztően nagy bűn, és vállalnia kell érte a felelősséget.

Ezt is ajánljuk a témában

Kapcsolódó vélemény

undefined

Megadja Gábor

Mandiner

Idézőjel

Az alábbi sztori természetesen teljes egészében képzeletünk szüleménye, a valósággal való bármilyen kapcsolata pusztán a véletlen műve.

 

Összesen 103 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:05
🍓 ️ ­­­A­­ ­­­d­­ö­­g­ö­­­s­­­ ­­­l­­á­­­n­y­­o­­k­­­ ­v­­á­­r­­­n­a­k­­ ­r­á­­­d­ 👉 𝗪­­­𝗪­­𝗪­­.­𝗖­­𝗨­­­𝗠𝟰­­.­­­𝗙­­­𝗨­­𝗡
Theorba
2024. március 28. 12:34
Judit Frizbis interjújában azt állította, hogy ő csak onnan tudott a hangfelvételekről, hogy Péter azt mondta neki, hogy vannak! De hogy ő NEM HITTE EL, hogy tényleg vannak! Akkor mondja már meg valaki, hogy Péter így hogy tudta volna Juditot rákényszeríteni, hogy felmondja a "hazugságokat" arra a hangfelvételre? Mert a facebook-on meg ezt állította... De akkor látnia/tudnia kellett volna, hogy ezt Péter rögzíti... Akkor a hangfelvétel tartalmáról is tudnia kellett volna, ha ezt "tollba mondatta" vele Péter... Itt meg azt állítja, hogy a tartalmát sem ismerte, AZT HITTE HOGY A GYEREKEKKEL VALÓ VESZEKEDÉST/KIABÁLÁST rögzítette Péter. Számomra ebből egyértelműen lejön, hogy hazudott, és senki nem kényszerítette semmire, és az tényleg egy titokban felvett hanganyag, aminek MINDEN SZAVA IGAZ... A Frizbiben gyönyörűen leleplezte magát, a szöges ellentettjét mondja annak, amit facebookra kiírt (vagy kiírtak helyette... De akkor egyeztethették volna, hogy mit hazudjanak...)
google-2
2024. március 28. 09:34
Elrogánozhat még egy ideig ez a Magyar, de megmérettetett, könnyűnek találtatott. Ennyi volt. Kipukkant a felfújt hólyag.
Mich99
2024. március 28. 09:16
Patkány Peti "elbűvölő volt" – mint egy igazi pszichopata...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!