2024. 03. 19. Kedd József, Bánk napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:35

Kék hírek

Döbbenetes állítás: a szakértő szerint már nem látjuk élve Michael Schumachert

Ha a Forma-1-es hírekről első kézből akarunk értesülni, feltétlenül figyelni kell az ismert újságíró, Frankl András szavaira. A most 84 éves sportriporter arról beszélt, hogy szerinte miért nem látjuk már élve Michael Schumachert, a hétszeres világbajnok pilótát.

  • Döbbenetes állítás: a szakértő szerint már nem látjuk élve Michael Schumachert

Köztudott tény, hogy Michael Schumacher kilenc éve, 2013. december 29-én szenvedett tragikus síbalesetet. A nyilvánosság előtt azóta sem jelent meg, svájci otthonában, a családja körében lábadozik. A nagy barát, Jean Todt szállít némi információt az állapotáról, de semmi konkrétumot nem lehet róla tudni.

Frankl András a Forma-1 csúcsvezetőinek közelében mozgott mindig, s bejáratos volt Bernie Ecclestoni lakóbuszába is. Most hazatért, és egy interjúban a sportág iránti szeretete, a volt pilótákkal való viszonya mellett Schumacher állapota is szóba került.

„Tavaly ott voltam az Amerikai Nagydíjon Texasban, Austinban. A Haas-istállónál egyszer csak szembejött velem Corinna Schumacher, a hétszeres világbajnok, kómában fekvő pilóta felesége. Amint megláttam, elkezdtem zokogni, még ő vigasztalt engem. Elmondtam neki, soha nem feledem el Michaelt, s hogy mennyi mindent jelentett nekem az ő barátsága, jelenléte a Forma-1-ben. Nem akartam semmit, eszembe se jutott, hogy bármit kérjek. Bármennyire is hülyén hangzik, akkor és ott én voltam a rajongó.”

Frankl hozzátette: szinte senki sem tudja elképzelni, hogy Corinna mi mindent tett meg eddig azért, hogy a férjét életben tartsa. Mindent eladtak, amit lehetett. Szerinte mindenkinek el kell fogadni, hogy Michael Schumachert már soha nem látjuk élve.

A világ legfantasztikusabb dolga lenne, ha sikerülni őt megmenteni. De nem tudják. Állítólag a szemével tud kicsit kommunikálni. Jean Todt az a jó barátja, akit beengednek hozzá, együtt ülnek a tévé előtt, nézik a futamokat. És ez nem legenda, a családon kívül valóban csak ő mehet be hozzá.

„Szerintem azért nem mondják meg, milyen valós esélyei vannak Michael Schumachernek, mert abban bíznak, hogy eljön a nap, amikor ez az agysérülés gyógyítható lesz. Hiszen a rákkutatásban is történtek előre lépések. Akkor itt miért ne jöhetne el egy csodálatos fordulat? Szerintem ez az oka annak, hogy életben tartják Schumachert, és azon imádkoznak nap mint nap, hogy a csoda bekövetkezzen. Én ugyanezt csinálnám. Sosem adnám fel a harcot az ő helyükben.”

Blikk

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Bayer vlog - A III. világháború küszöbén

Bayer vlog - A III. világháború küszöbén

Macron elnök bejelentette, hogy igenis szükség van arra, hogy NATO-csapatok harcoljanak Ukrajnában az oroszok ellen. Azt is közölte Macron elnök úr, hogy igenis lesznek francia csapatok Ukrajnában, hiszen ő az elnök és azt majd ő fogja eldönteni, miképpen azt is közölte, hogy Franciaországnak is vannak atomfegyverei, úgyhogy jó lesz vigyázni.
Feladta magát Svájcban egy magyar drogkereskedő

Feladta magát Svájcban egy magyar drogkereskedő

Feladta magát Svájcban egy magyar férfi, aki ellen - négy kábítószer-kereskedő társával együtt - még 2022-ben adott ki körözést a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI); a 33 éves férfi szerepelt Európa legkeresettebb bűnözőinek listáján.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Tűz volt a SOTE Pulmonológiai Klinikájának udvarán + videó

Tűz volt a SOTE Pulmonológiai Klinikájának udvarán + videó

A fővárosi hivatásos tűzoltók megfékezték a tüzet, jelenleg az utómunkálatokat végzik a VIII. kerületben, ahol egy egészségügyi intézmény udvarán égett mintegy negyven négyzetméteren egy kívül fém-, belül faborítású, két épületrész közötti átjáró a VIII. kerületi Balassa utcában.
Elfogták a gyilkossággal vádolt, szökésben lévő férfit

Elfogták a gyilkossággal vádolt, szökésben lévő férfit

A rendőrség elfogta, a Budakörnyéki Járásbíróság pedig elrendelte a letartóztatását annak a férfinak, aki március 4-én elszökött a házi őrizetből. A férfit nyereségvágyból elkövetett emberölés bűntettével vádolják - közölte a Budapest Környéki Törvényszék vasárnap közleményben az MTI-vel.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!