2024. 04. 27. Szombat Zita napja
Jelenleg a TV-ben:

Célpont

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 10:05

Belföld

Egészen elképesztő, megrázó részleteket árult el Varga Judit a Magyar Péterrel töltött évekről

Frizbi adásából az is kiderült, hogy Magyar Péter rendszeresen szidta Varga Juditot, lenézte a barátait, családját, a volt igazságügyi minisztert gúnynevekkel illette, folyamatosan, minden élethelyzetben próbálta megalázni. Magyar Péter módszeresen próbálta meg tönkretenni feleségét; terhesen nekilökte az ajtónak, volt, hogy gyermekei előtt zárta be egy szobába és nem engedte ki, a saját gyereke szabadította végül ki.

  • Egészen elképesztő, megrázó részleteket árult el Varga Judit a Magyar Péterrel töltött évekről

Varga exférje, aki most azért indított bosszúhadjáratot a nemzeti kormány ellen, mert elvesztette a felesége által szerzett állásokat és így elesett a mesés fizetéstől. Kiderült, hogy a férfi verbálisan és fizikailag is bántalmazta. 

A volt feleség felidézett egy esetet, amikor Magyar Péter erősen ittasan jött haza és a hálószobában ordibált vele, majd a szidalmazás közben sorban lerángatta az ágytámla tetején lévő könyveket és Varga Judit hátához vágta őket. Ezt követően a nadrágját is levette és az övvel együtt vágta a feleségéhez. 

"Borzasztó érzés volt. De már akkor nem érdekelt. Akkor már régen elhatároztam, hogy elválok tőle" - emlékezett vissza Varga Judit. 

Magyar Péter ekkor könyörögni kezdett, hogy ne váljanak el, majd amikor ezek a trükkök nem jöttek be, ismét előbukott a valódi énje és fenyegetőzni kezdett, ahogy Varga fogalmazott, "mert nem hagyhatta, hogy a számára mindent biztosító gazdatest levágja magáról az indáit." Miután már napok óta terrorizálta feleségét, végül Varga Judit elmondta Magyar Péternek amit hallani akar, csak azért, hogy végre békén hagyja és szabadulhasson. Megfélemlített állapotban olyan dolgokat is mondott, amiket nem gondolt komolyan, Magyar Péter viszont ezt kihasználta, felvételt készített, és zsarolni kezdte feleségét. 

Az egyik legdurvább Magyar Péter-őrjöngés során Varga Judit már annyira félt férjétől, hogy befeküdt a szülei közé az ágyba, ekkor a bántalmazó férj egy kést vett elő Varga Judit és édesanyja jelenlétében és azzal kezdett el járkálni. Mindketten halálra rémültek, nem tudták, hogy mire készül a férfi, hiszen már minden lehetőséggel számoltak akkor. Ezután Varga Judit elmesélt egy másik történetet is, amikor az agresszív Magyar Péter nekilökte őt egy ajtónak, miközben terhes volt.

Arról is beszélt az interjúban, hogy nem szerette volna, ha a válás miatt a gyerekek körüli stabilitás megszűnik. Nagyon nehéz számomra, amikor a közös felügyelet miatt a gyermekek elmennek tőlem, de nem szerettem volna, ha apa nélkül nőjenek fel, ezért sem kezdeményeztem az egyoldalú felügyeletet. 

Azonban Magyar Péter nemcsak Varga Juditot fenyegette, hanem a gyerekeket is. Egy ponton azt mondta nekik: "Mama tönkretette papát, úgyhogy a papa most mindenkit börtönbe fog juttatni, titeket (a gyerekeket) pedig intézetben fognak nevelni".

Vagyis Magyar Péter a gyerekek fenyegetésével és megfélemlítésével akarta zsarolni Varga Juditot. Amikor már semmi sem működött, Magyar Péter öngyilkossággal fenyegetőzött, egy alkalommal pedig azt is eljátszotta, hogy megölte magát. 

teljes cikk az Origo honlapján olvasható.

Fotó: Facebook/Varga Judit

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!